Brantes väg 6

Brantes väg 6

Slutpris

2 350 000 kr


Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Brantes väg 6


Slutpris
2 350 000 kr

Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Två hus, servitut på bad, brygga och båtplats

Välkommen till dessa två trivsamma fritidshus om 55 respektive 40 kvm med vattentoalett på en sjönära tomt om 2188 kvm med viss sjöglimt och servitut på bad, brygga och båtplats.

Huvudbyggnaden består av kök, vardagsrum med braskamin, 2 sovrum och badrum med dusch, handfat och vattentoalett. Här finns även en altan i väster med både kvällssol och sjöglimt ner mot Väddöviken. Gästhuset om 40 kvm har ett stort sovrum med murad öppen spis med insats, relaxrum/pentry med spis, kyl, diskho, tvättmaskin samt bastu, dusch och toalettutrymme med vattentoalett. Båda husen har åretruntvatten från en egen borrad brunn samt är anslutna till ett ordnat avlopp till 3-kammarbrunn med tillstånd från 2006.

Den fina tomten har ett öppet och soligt läge med plana fina gräsytor för lek och spel, en del vackra släta berg i dagen och en mycket välordnad köksträdgård. Från den främre delen av tomten har man sjöglimt ner mot Väddöviken i väster, där man har servitut på bad, brygga och båtplats bara 150 m från tomten.

Ca 200m till busshållplats för buss SL637 mot Stockholm/Norrtälje. Ca 5 km till sommaridyllen Grisslehamn som bjuder på restauranger, cafeer, åretruntöppen ICA butik, Fiskaffärer, SPA hotell, tennisbanor, seglarskola och Ålandsbåt.

Välkommen!


Boarea/biarea
40/40 kvm
Tomtarea
2 188 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-07-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Brantes väg såldes av oss 2021-07-01. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Brantes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.