Gässviks byväg 32

Gässviks byväg 32


Gässvik— Hallstavik— Norrtälje

Gässviks byväg 32



Gässvik— Hallstavik— Norrtälje

Oslipad diamant med idylliskt och naturskön omgivning med lugnt och privatläge!

Pass på! Nu finns chansen att förvärva en oslipad diamant med idylliskt, lugnt och natursköntläge!

När du kör upp på uppfarten möts du av en vacker omgivning av natur, huvhuset är placerad mellan två berg och skog vilket ger känslan av lugn!

Huvudstuga om ca 60m² med stor veranda undertak i söderläge, välkomnade hall, badrum med duschkabin, separett. Badrummet är förberett för tvätt-och torkmaskin. 2 sovrum vara ett större och ett som idag nyttjas som matrum. Charmigt kök med öppen planlösning mot storstugan. Storstuga med plats för soffgrupp och TV-möbel, mysfaktorn vedkamin för dom kallare månaderna samt en lantlig känsla med fina detaljer. Fönster i tre väderstreck som ger ett underbart ljusinsläpp samt utgång till veranda. Gäststuga om ca 15m² med allrum och förråddsdel, idag nyttjas stugan som en ateljé.

Spatiöstomt om 8 6204m² med blandad natur, skog och berg i dagen. Vacker inramning av berg och skog som utgör ett privat och lugnt läge, här kan man njuta av sommar i lugn och ro! Det är även fantastiks plats för barn att leka och låta fantasin flöda, bygga koja m.m. Trevligt promenad stråk runt område och ca 1 km från vackra Gässvikssjön. Vägen plogas under vintertid, plats för 1-3 bilar vid uppfarten.

Vatten - Egenborradbrunn (året om)
Avlopp - BDT-avlopp med separett toalett.

Fastigheten är belägen utanför detaljplaneratområde vilket ger chansen att bygga efter eget önskemål och drömmar.

Kommunikation finns via buss, bussen går från Hallstaviks Busstation och Älmstabusstation buss 643 Från fastigheten är det ca 1,7 km till busshållplatsen Trästatavla. Resa till Hallstaviks busstation tar ca 25 min och till Älmsta busstation tar cirka 15 minuter, därifrån går det bussar till Norrtälje och Stockholm.

Bruksorten Hallstavik nås på 15 minuter bilfärd och erbjuder bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, omtyckt utomhusbad, systembolag, skolor och förskolor m.m. Sommarstaden Grisslehamn nås på 15 mintersbilfärd här möts du av en levande fiskehamn, omtyckt ICA butik och ett antal trevliga sommarrestauranger. Grisslehamns Marina med båthamn, restaurang, saluhall samt förstklassig minigolfbana. tronar Hotell Havsbaden med härlig SPA-avdelning och omtyckt restaurang med oslagbar utsikt över Ålands hav. Från hamnen går färja till Åland 2-3 gånger per dag och på ca två timmar når du den populära sommarön Åland. På 15 minuter når du natursköna orten Väddö med välsorterad ICA-butik,apotek, frisör, restauranger och vårdcentral.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Varmt välkomna på visning!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
19 000 kr/år
Tomtarea
8 620 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gässviks byväg såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Gässviks byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.