Gribby byväg 52 / Hallstavik / Norrtälje

Välskött sommaridyll

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
14 300 kr/år
Tomtarea
1 325 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2020-11-24
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på gribby byväg såldes av oss 2020-11-24. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på gribby byväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av gribby byväg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välskötta och vinterbonade sommartorp om 60 kvm. Huset är vackert beläget i en mycket charmig Roslagsby på en lättskött och vacker trädgårdstomt om 1325 kvm med stora gräsytor, uppvuxna fruktträd och buskage omgärdat av en gammal stenmur.

Huset som totalrenoverats 2005 har genomgående ljusa och fräscha ytskikt med vackra gamla detaljer bevarade i dörrar, lås, vedspis m.m. Det stora rummet som går att dela till två har taket öppet till nock vilket ger en härlig rymd, ljust furugolv, ljus väggpanel, flera fönster och altandörr till trädgården. Även det nyrenoverade köket bjuder på ljusa ytskikt, och gott om plats. Badrummet renoverades 2005 och har genomgående ljusa moderna ytskikt, duschkabin, handfat och separett toalett. Fastigheten har godkänt avlopp till 2-kammarbrunn.

Den välskötta tomten har ett vackert, högt och soligt läge med stora gräsytor, uppvuxna fruktträd och buskar inramat av en fin stenmur. På tomten finns ett nybyggt och vinterbonat gästhus om ca 12 kvm samt ett uthus/förråd om ca 15 kvm.

Byn Gribby har en anrik historia, en gemensam bystuga och många gemensamma aktiviteter såsom loppmarknad och kräftfiske.

Från huset är det ca 1 km till busshållplats för buss mot Stockholm/Norrtälje, ca 500m till den fina ån, ca 3 km till Skebobruk med delikatess, pub och bad samt ca 6,5 km till Hallstavik med fullservice (affärer, skolor, bank, busstation m.m.) Sjön Närdingen med en trevlig badplats ligger inom cykelavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.