Hattstinas väg 9

Hattstinas väg 9

Slutpris

7 000 000 kr


Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Hattstinas väg 9


Slutpris
7 000 000 kr

Trästa— Hallstavik— Norrtälje

Stilfull och spatiös villa belägen i vacker skärgårdsmiljö!

Med en stor portion stilfullhet så välkomnar jag er varmt till en mycket välskött hem med enskiltläge fördelat på tre spatiösa plan i vacker skärgårdsmiljö!

Med endast några steg ned från huset till bryggan befinner du dig en vacker miljö mitt i fagra Väddöviken med egen bad-och båtplats (delas med få fastigheter)

Boningshuset erbjuder tre plan var av varje plan har flertalet rum med yta för familjen, gäster samt förvaring. Från källaren finns en egen ingång där du kan avnjuta en bastu i goda vänners lag för att sedan lätt gå ned till viken för ett dop, året om.

På entréplanet möts du av en välkomnade och praktiskt hall, gästtoalett, stort och luftigt vardagsrum med vacker sjöutsikt och trevlig burspråk som ger karaktär till rummet som huset. Värmande vedspis med insats håller det varmt under dom kallare månaderna samt ger en extra mysfaktor till tillvaron. Vidare så möts ni av praktiskt och fullutrustat kök med matplats i anslutning. Efter köket till höger finner ni ett stort rum som går att nyttja som sovrum/kontor. Vidare finner rum i film varav 3 sovrum samt utgång till altanen under tak i soligt sydväst läge även utgång till altanen finner ni även vid köket.

En tappa upp möts på övreplan möts ni av ett allrum som binder ihop samtliga rum på planet. Allrummet har fönster i olika väderstreck som ger ett trevlig ljusflöde till rummet samt plats för soffmöbel vid den värmande vedspisen samt utsikt vacker utsikt mot Väddöviken. Stort helkaklat badrum i italiensk still med inbyggd jacuzzi och separat duschmed glasdörrar. 3 gedigna sovrum varav ett lite större med fin utsikt mot Väddöviken.

På Källarplanet möts ni av ett kontorsrum, bastudel med dusch, tvättstuga, pannrum samt förrådsdel. Egen utgång med sluss för den som har tagit dopp och ska torka av fötterna för att sedan gå in och avnjuta en trevlig stund i bastun.


Den välanlagda tomten 3 012m² har inslag mest av gräsmatta, en del asfalterad och fåtal träd och fruktträd. Tomten sluttar svagt har sol från morgon till eftermiddag. Asfalterad uppfart med flertalet parkeringsplatser. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar. I anslutning till dubbelgaraget finner ni en förrådsdel samt vedbod. Gäststuga med plats för dubbelsäng, lekstuga samt redskapsbod med plats för trädgårdsverktyg.

Servitut för väg ned från den allmänna vägen samt bad-och båtplats.

Avlopp - Tre kammarbrunn med infiltration.
Vatten - Egenborrad brunn.
Internet - Mobilt bredband, fiber finns indraget i området men ej anslutet till fastigheten.
Uppvärmning - 2 st. kaminer, en vedspis och direkt tillverkande el i element luftvärmepump på vinden som värmer upp övreplan via ventiler.

Områdes beskrivning under rubriken övrig!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
146 kvm
Driftkostnad
24 182 kr/år
Tomtarea
3 012 kvm
Rum
9 rum (7-8 sovrum)
Såld
2023-12-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Hattstinas väg såldes av oss 2023-12-30. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Hattstinas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.