Västerkullavägen 54

Västerkullavägen 54

Slutpris

4 995 000 kr


Norrby gård— Hallstavik— Norrtälje

Västerkullavägen 54


Slutpris
4 995 000 kr

Norrby gård— Hallstavik— Norrtälje

Charmigt sjöställe

Välkommen till detta grönskande sjöställe om 60 kvm med tre gästhus och strålande havsutsikt på en strandnära trädgårdstomt om 2808 kvm med stora plana gräsytor, uppvuxna fruktträd och prunkande planteringar.

Det charmiga, vinterbonade huset bjuder genomgående på somriga, ljusa ytskikt med en härlig sjönära känsla genom den vackra utsikten över sjöbodar, bryggor och vatten. Här bjuds två stora sovrum varav ett med strålande havsutsikt, kök, toalett med WC och vardagsrum med murad öppen spis och utgång till altanen under tak med fri utsikt över båthus, sjöbodar, bryggor och Väddöviken. I källarplan finns även ett stort hobbyrum, förrådsutrymmen och ett badrum med dusch, WC och tvättmaskin.

Den stora härliga tomten har plana fina gräsytor för lek och spel, uppvuxna häckar, fruktträd och prydnadsbuskar. Här finns även köksträdgård, välordnade planteringar, härliga uteplatser och ett perfekt ställe för hängmattan i skuggan under äppelträdet. På tomten finns även tre gästhus där det största om ca 35 kvm har både kök, vardagsrum, sovrum samt sovloft och utrymme för att bygga badrum. De mindre gästhusen om ca 10 respektive 15 kvm har enklare standard men bjuder på kök, och sovplatser.

Från huset är det ca 45 m till vattnet med vackra sjöbodar, båthus och bryggor. Marken vid stranden är en samfällighet där det finns bad och båtplats vid egen brygga (inskrivet i servitut). Från huset är det ca 1,5 km Till Bergby gård med restaurang B&B, padelbana m.m. och ca 2,5 km till SLbuss637 mot Stockholm/Norrtälje. 8 km bort ligger sommaridyllen Grisslehamn som bjuder på flera restauranger, mataffärer, fiskaffär, bageri, museum, spahotell och Ålandsbåten.


Boarea/biarea
60/68 kvm
Driftkostnad
27 620 kr/år
Tomtarea
2 808 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-08-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västerkullavägen såldes av oss 2023-08-13. Se alla våra försäljningar i Hallstavik samt även på Västerkullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.