Idvägen 5

Idvägen 5

Slutpris

1 800 000 kr


Korgil— Herräng— Norrtälje

Idvägen 5


Slutpris
1 800 000 kr

Korgil— Herräng— Norrtälje

Stilfullt fritidshus med unik och högt läge med närhet till fantastisk natur och havet!

Att bara kunna vara och njuta av en fin sommardag, släppa ut barnen på tomten för lek, ta cykel eller för all del båten för en trevlig utflykt till omåttliga utbud av natur-, sommar- och skärgårdsliv. Det är kanske drömmen för de flesta när vårregnet duggar där ute. Men nu behöver du varken drömma eller leta längre!

Nu saluförs ett stilfull och hemtrevligt fritidshus med fantastiskt solläge, spatiös veranda i flera väderstreck samt altan under tak i rakt västerläge. Med gästhus och flertalet sovplatser.

Fastigheten har en unik tomt om 2 797m² som delvis vetter mot områdets allmänning. Med ett högt och fritt läge på ett berg. Vilket ger ett insynsskyddat-och privat läge med sol från morgon till kväll! Delvis gräsyta med plats för odlingslotter. Fin bergsknalle som passar perfekt som lekplats för barnen. Husen har placeras på tomtens topp.

Lättskött och hemtrevligt fritidshus med smakfullt interiör. Huset är fördelat på ett plan om väldisponerade 49m² och erbjuder 2 sovrum, fräscht duschrum. Charmigt kök i lantligstil. Stort vardagsrum med plats för matbord och myshörna med soffgrupp, TV-möbel samt braskamin. Från vardagsrummet når ni altanen under tak i rakt västerläge.

Praktisk gäststuga om ca 20m² med plats för två eller fler bäddar och förvaring. Stort och rymligt redskapshus med plats för förvaring samt arbetsbänk, separett och handfat(nås utvändigt)

Omgivningen är verkligen sommardröm. 150 meter ned till en av samfällighetens båtplats med egen mindre vik som sedan leder dig ut till havet. Fantastik skog med promenad stråkrunt området och havets som är din närmsta granne!

Till fastigheten hör en båtplats och det finns två hamnar i området. Båthamnar nås på 2 respektive 10 minuters promenad från fastigheten. Fiber finns vid tomtgräns. Det finns möjlighet att flytta in och börja semestern från dag ett då inventarier, husgeråd och möbler kan ingå enligt överenskommelse.

Avlopp - BDT avlopp med slamavskiljare -tillstånd finns för wc-tank,
Vatten - Samfällighetsvatten (sommarvatten)
Flertalet bra renoveringar utförda av nuvarande ägare läsgärna mer under faktafliken eller bilagorna.

Kommunikation finns lättillgänglig via buss, bussen går från Herrängs centrum eller Hensviks Vägskäl ca 2km från fastigheten. Resa till Hallstaviks busstation tar cirka 10 minuter, därifrån går det bussar till Norrtälje, Stockholm och Uppsala.

Korgils fritidsområde är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina strövarstråk med välordnade spring/gång-spår, ett mycket speciellt slighögs-område som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Omtyckt utomhusbad, bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, systembolag, skolor och förskolor m.m.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - Varmt välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Driftkostnad
17 366 kr/år
Tomtarea
2 797 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Idvägen såldes av oss 2024-05-24. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Idvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.