Travvägen 35

Travvägen 35

Slutpris

2 150 000 kr


Bredsund— Herräng— Norrtälje

Travvägen 35


Slutpris
2 150 000 kr

Bredsund— Herräng— Norrtälje

Ta chansen och förvärva ett hemtrevligt och charmigt hus belägen i en sommaridyll!

Ta chansen och förvärva ett hemtrevligt och charmigt hus, där Ni har chansen att förädla och skapa eran husdröm i sommaridyllen Herräng med närhet till bad-och båtplats!

När du svänger in till Travvägen slås du av den vackra naturen och lugnet som infinner sig. En grusad väg med fåtal fastigheter och en blandning av gårdar och lantliga stugor/hus.

Huset är placerad på ett enskilt med en granne och ingen insyn. Solen strålar runt huset och fastigheten så länge den är uppe och du kan även njuta av en varm sommar dag i skuggan med terrass n under tak.

Huset är fördelat på ett plan och erbjuder 2 sovrum, kök med matplats med utgång mot altanen på framsidan. Badrum med vattentoalett, dusch och tvättmaskin(äldre). Innan badrummet passerar du ett rum med arbetsbänk och garderober. Spatiöst vardagsrum med social yta för familj och gäster. Hallen nås från baksidan och husets terrass. Terrass under tak i sydväst med oslagbar utsikt mot grönska och ängar!
Gästhus om ca 20m² med sovrum och redskapsbod. Finns även ett vindskydd i anslutning till gästhuset. Under husets terrass finns det också ett förråd med teknikdel.

På ca 350 meter når du fint bad med klippor i närheten. Finns även servitut på båtplats om det så önskas (se bild för mer info)

Trägårdstomt om 2 057m² med berg i dagen med plats för odling, sport och lek.

Huset har tagits väl hand om av ägare under 50 år.

Avlopp - Trekammarbrunn
Vatten - Egenborradbrunn (året-runtvatten)

Kommunikation tillgänglig via buss med 2 olika hållplatser om ca 3-3,5km från fastigheten. Resa till Hallstaviks busstation tar cirka 15 minuter eller buss mot Älmsta busstation som tar ca 20 5 minuter. Därifrån går det bussar till Norrtälje, Stockholm och Uppsala(ej Älmsta).

Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina strövarstråk med välordnade spring/gång-spår, ett mycket speciellt slighögs-område som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Omtyckt utomhusbad, bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, systembolag, skolor och förskolor m.m. Flertalet aktivtiter som ridhus/skola, högklassig golfbana, utomhusbad och badhus, BMX-bana och Speedway bana med elitserielag Rospiggarna.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Tillträde enligt överenskommelse!

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för boka visning.


Boarea
76 kvm
Driftkostnad
5 489 kr/år
Tomtarea
2 075 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Travvägen såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Travvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.