Bildhuggarvägen 23, 3 tr

Bildhuggarvägen 23, 3 tr

Slutpris

3 250 000 kr


Johanneshov— Stockholm

Bildhuggarvägen 23, 3 tr


Slutpris
3 250 000 kr

Johanneshov— Stockholm

Ljus tvåa högst upp i huset med stor balkong i söderläge omgiven av grönska!

Accepterat Pris! Varmt välkomna till denna tvåa högst upp i huset med fönster i två väderstreck och med en stor balkong i söderläge omgiven av grönska!

OBS: För Video-visning, Privatvisning, Förhandsvisning eller dylikt, kontakta ansvarig mäklare Michelle Carlsson.

Här bor ni trivsamt omgivna av ljusa ytskikt och nyslipade golv. Hallen har bra förvaring via en inbyggd garderob och utrymme för hatthylla, byrå eller annan trivselmöbel. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats. Här har ni ett rikt ljusflöde ifrån ett stort fönster samt balkongdörrens glasparti. Utanför ser ni trevliga funkishus och grönska. Balkongen är rymlig och erbjuder utrymme för stolar, bord och växter. Bostadens kök är fullutrustat och i original med en klassisk charm. Här finns yta avsedd till matplats och förvaringen är riklig med flera över och underskåp samt ett inbyggt skafferi. Sovrummet är generöst med plats för en dubbelsäng och annan trivselmöbel, även här finns inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaring. Badrummet är vitkaklat och fräscht, här finns golvvärme. Ett vindsförråd hör till lägenheten.

Brf Konstgjutaren 2 är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2003 äger fastigheten med samma namn och tillhörande tomtmark. Föreningen upplåter 29 bostäder varav en med hyresrätt, denna anses vara en dold tillgång till föreningen och innebär en mycket stor framtida intäkt. I denna förening så har de investerat i bergvärme vilket bidrar till låga värmekostnader. Bland de gemensamma ytorna så finns tvättstuga, cykelförråd och föreningslokal. Här bor ni i en stabil förening som inte har några beslut om avgiftsförändringar (uppgift kontrollerad med styrelsen 2021-03-09).

Här bor ni omgivna av grönska i mysiga Johanneshov/Globen, här finns trevliga motionsslingor och i närheten finner ni Årstaskogen. Globen shoppingcentrum erbjuder ett stort utbud av restauranger, matbutiker och annan närservice. Här finns även Tele 2 arena och klubb Tolv som erbjuder mängder av evenemang och shower. Närmaste tunnelbana (Grön linje, Globen) och tvärbanan har ni på cirka 3 minuters promenadavstånd. Med tunnelbanan tar ni er snabbt in till T-centralen på 10 minuter medan tvärbanan tar dig till Sickla och Solna via Gullmarsplan (Grön tunnelbanelinje och bussförbindelser), Liljeholmen (Röd tunnelbanelinje och bussförbindelser) och Alvik (Grön tunnelbanelinje). Ni har även Södermalm på kort avstånd med cykel.

Välkommen på visning!


Boarea
49 kvm
Avgift
2 879 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-26

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bildhuggarvägen såldes av oss 2021-04-26. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Bildhuggarvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.