Boråsvägen 20

Boråsvägen 20

Slutpris

3 150 000 kr


Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Boråsvägen 20


Slutpris
3 150 000 kr

Hammarbyhöjden— Johanneshov— Stockholm

Utmärkt 2:a med ljusa ytskikt, sociala ytor samt balkong som vetter åt söder mot lummig baksida!

Upptäck denna välkomnande tvåa med ett stort och luftigt vardagsrum som bjuder in till ljusa och trivsamma stunder. De stora fönsterpartierna med djupa fönsternischer i sten skapar en härlig atmosfär och ger gott om naturligt ljus. Utgången till balkongen i söderläge är perfekt för att njuta av soliga dagar och skapa en fridfull oas. Detta är en charmig tvåa med en rymlig hall i tidstypisk stil, komplett med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober med klassiskt utförande. Köket är både fräscht och funktionellt med vit skåpsinredning, generösa arbetsytor och nödvändig utrustning. Sovrummet ligger i anslutning till köket men kan också nås via vardagsrummet och rymmer en bekväm dubbelsäng samt har gott om förvaring i en rymlig garderob.

Bo tryggt i denna stabila bostadsrättsförening med låg skuldsättning och en hyresrätt som utgör en dold tillgång. Njut av det fantastiska läget i Hammarbyhöjden, omringad av grönska och med bekvämt gångavstånd till allmänna kommunikationer och mysiga servicebutiker.

Omgående tillträde möjligt.

Välkommen på visning,


Boarea
45 kvm
Avgift
2 606 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Boråsvägen såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Boråsvägen.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.