Karlsborgsvägen 13 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Funkis när det är som bäst!

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 713 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på karlsborgsvägen såldes av oss 2018-05-29. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på karlsborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns en välplanerad bostad med ett genomgående gott skick och ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Stambytt helkaklat badrum, renoverat kök och balkong med kvällssol!
Området är ett av de mest eftertraktade med Nackareservatets början bakom huset. Ni får en fantastisk utsikt från kök och sovrum mot denna gröna fristad. Karlsborgsvägen ligger på en återvändsgata i en del av Hammarbyhöjden/Björkhagen utan genomfartstrafik.

Ni bor här i Brf Hornlampetten som är en ekonomiskt stabil förening utan skulder.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.