Sparfvenfeltsgatan 1 / Hammarbyhöjden / Johanneshov / Stockholm

Funkis när det är som bäst!

Slutpris
2 920 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 811 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sparfvenfeltsgatan såldes av oss 2020-01-16. Se alla våra försäljningar i Johanneshov samt även på Sparfvenfeltsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarbyhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en perfekt planerad funkislägenhet belägen på attraktiva Sparfvenfeltsgatan. Lägenheten har genuint bevarade tidstypiska detaljer som spegeldörrar och ett stilrent funkiskök, gott om förvaringsutrymmen och fönster i dubbla vädersträck. Badrummet är renoverat och stambytt, i sovrummet finns det både inbyggda garderober och plats för dubbelsäng och vardagsrummet är rymligt med ett massivt furugolv.

På Sparfvenfeltsgatan bor du i ett lugnt område med närhet till både natur och storstadspuls. Skärmarbrinks tunnelbanestation, med dubbla linjer, ligger endast tre minuter bort, Skanstull går du till på drygt tio, men fridfulla Nackareservatet med motionsspår och svampplockning ligger ändå bara ett stenkast bort.

Framför huset har Brf Sparfvenfelt även en egen trädgård där det är möjligt för medlemmar att ha en egen odlingslott.

På gångavstånd från lägenheten ligger även Hammarbyhöjdens centrum, Hammarbybacken, Gullmarsplan, Globen, Tele2 Arena, och Hammarby sjöstad.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammarbyhöjden - Den vita staden!

Hammarbyhöjden är en av Stockholms populäraste närförorter och det är lätt att förstå varför. Tunnelbanan stannar i centrum och det tar fem minuter till söder. Globenområdet ligger på promenadavstånd där flera av Stockholms största evenemang kan upplevas. Nackareservatet ligger strax inpå och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal. Hammarbybacken tornar upp sig som ett landmärke i mitten av området. Välkommen till Hammarbyhöjden!

Nöje

Stockholm har en ny evenemangsarena, Tele2 arena intill Globen. Arenan är en så kallad multiarena med flyttbart tak och kan ta emot upp till 40 000 besökare. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Hammarbyhöjden ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Det är inte långt till Stockholms kultur- och nöjesliv. På Södermalm finns barer, klubbar, biografer, teatrar, restauranger och caféer.

Natur och fritid

Nytorps Gärde är ett större grönområde som sammanlänkar Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det stora Nackareservatet har också sin början här vid Hammarbyhöjden och Björkhagen. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. För den som är golfintresserad finns möjlighet till en runda på Björkhagens golfklubb, en bana med nio hål. I Hammarbyhöjden har man gångavstånd till Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och även populärt används bland motionärer för intervallträning. Nytorpsbadet med utomhuspool och servering kan man nyttja under sommaren och Hammarbyhöjdens IP är öppen året om.

Kommunikation

Till Hammarbyhöjden tar man sig enklast med tunnelbanans gröna linje 17. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 18 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Familjeliv

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.