Sök Meny
Såld

Lidingö / Torsvikssvängen 43

Gaveltvåa med högt läge!

Välkommen till en fin gaveltvåa högt upp i huset på populära Torsvikssvängen! Bostaden är välplanerad med en rymlig hall med anslutande klädkammare, badrum, ett ljust och luftigt vardagsrum, stort kök med trevlig matplats och ett sovrum med garderobsvägg. Här finns även en mysig och möblerbar balkong med fri utsikt över trädkronorna! Här bor du på ett centralt läge med närhet till både kommunikationer och närservice. Bussen går utanför porten och tar 2 minuter till Ropsten, och lägenheten ligger på cirka 5 minuters promenadavstånd från Lidingö centrum. Stureplan når man på bara 15 minuter kommunalt. I närområdet finns även gott om fina strövområden med utsikt mot Stockholms inlopp.

Sponsrade länkar
Lidingö
Torsvikssvängen 43
Slutpris: 3 125 000 kr
Boarea: 52,3 kvm
Avgift: 2 402 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Lidingö / Torsvikssvängen