Sök Meny
Såld

Lidingö / Torsvikssvängen 43

Gaveltvåa med högt läge!

Välkommen till en fin gaveltvåa högt upp i huset på populära Torsvikssvängen! Bostaden är välplanerad med en rymlig hall med anslutande klädkammare, badrum, ett ljust och luftigt vardagsrum, stort kök med trevlig matplats och ett sovrum med garderobsvägg. Här finns även en mysig och möblerbar balkong med fri utsikt över trädkronorna! Här bor du på ett centralt läge med närhet till både kommunikationer och närservice. Bussen går utanför porten och tar 2 minuter till Ropsten, och lägenheten ligger på cirka 5 minuters promenadavstånd från Lidingö centrum. Stureplan når man på bara 15 minuter kommunalt. I närområdet finns även gott om fina strövområden med utsikt mot Stockholms inlopp.

Lidingö
Torsvikssvängen 43
Slutpris: 3 125 000 kr
Boarea: 52,3 kvm
Avgift: 2 402 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 4 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Lidingö / Torsvikssvängen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.