Halaängsbacken 29

Halaängsbacken 29

Slutpris

2 995 000 kr


Frötuna - Björknäs— Norrtälje

Halaängsbacken 29


Slutpris
2 995 000 kr

Frötuna - Björknäs— Norrtälje

En pärla att längta till!

Smultronställe i toppskick med sol från morgon till kväll på lugn återvändsgata. Ett vinterbonat fritidshus i toppklass på en fin, privat naturtomt i attraktiva Björknäs, bara 10 min från Norrtälje ut mot Rådmansö. Huset passar för den kräsne fritidshusspekulanten som vill ha hög standard och kunna nyttja huset året om. Huset har optimal planlösning och du hittar här stor yta att samlas på och hela tre sovrum.
Huset har renoverats och byggts till med omsorg och finess. Här möts du av ett hus som ger dig en känsla av modernitet och nytänkande samtidigt som du känner dig hemma direkt då huset känns varmt och ombonat. Öppen planlösning mellan kök och allrum med centralt placerad braskamin. Från detta rum har du två utgångar samt stora fönster ut mot altanen som under årets varmare del blir som en förlängning av huset och här kan du njuta av solen hela dagen och långt in på kvällen. Tomten är en naturtomt och här kan du njuta av tillvaron ostört, det här är en plats att åka till för att få ett härligt miljöombyte och för att koppla av.

Backa gård är en gömd pärla med badstrand och båtplats i Björknäsfjärden ca 1 kilometer bort som mynnar ut i Hattsundet och vidare i Norrtäljeviken. Här kan du upptäcka ett rikt skärgårdsliv med båten. Skogen runt husknuten bjuder på fina bär- och svampmarker. Året runt öppen matbutik och SL-buss på cykelavstånd ca 3,5 kilometer bort. Halaängsbacken 29 ligger endast 50 min från Stockholm city!

En riktig pärla att bara flytta in i och njuta av att allt är nytt! Här sätter du dig på altanen oavsett årstid och njuter av fågelkvittret och det lugn som platsen införlivar. Välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
10 833 kr/år
Tomtarea
2 534 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-12-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Halaängsbacken såldes av oss 2021-12-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Halaängsbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.