Mörjarvägen 234 / Norrtälje

Unikt sjöställe i avskilt läge

Slutpris
12 050 000 kr
Boarea/biarea
97/20 kvm
Driftkostnad
37 169 kr/år
Tomtarea
2 250 kvm
Totalareal
6 167 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på mörjarvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på mörjarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av mörjarvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på vägen ligger detta fantastiska sjöställe på en äkta sjötomt om 6167 kvm varav 2250 är tomtmark med flera bryggor, klippor och stränder samt huvudbyggnad om 97 kvm bara ett fåtal meter från strandkanten.

Huset som delvis renoverats de senaste åren bjuder på två fina sovrum med härliga ytskikt i paneler och breda massiva golvplank samt strålande havsutsikt och utgång till altanen från master bedroom. Vardagsrum med tre stora fönster mot vattnet med utsikt som en vacker tavla, allrum med braskamin och kök i öppen plan med strålande sjöutsikt. Badrum med vattentoalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Framför huset mot vattnet löper en stor altan under tak, bara några meter från bryggdäcket med matplats och stranden. Vid entrén finns en stor inglasad veranda att förlänga säsongen med. Bygglov finns färdigt för ett nytt 1,5 plans hus på tomten.

Den härliga soliga trädgårdstomten bjuder på stora böljande gräsytor, två fina sandstränder, tre bryggor varav en med segelbåtsdjup och fina uteplatser. På tomten finns även ett gästhus om ca 10 kvm med vacker utsikt samt komplementbyggnad om ca 30 kvm med nyrenoverat gästrum förråd och snickarbod. Tomten ligger helt ostört på en udde, utan grannar, längst in på återvändsväg. Från hela tomten har man en magnifik utsikt över Norrtäljeviken,

Unikt läge vid Norrtäljeviken med magnifik havsutsikt. Här seglar havsörnen och sälen simmar förbi utanför altanen. Egna bryggor varav en med segelbåtsdjup, egna sandstränder, klippor och altaner i olika nivåer där du kan njuta av säl, utter, häger, havsörn, solen och det glittrande havet i avskildhet. Björnö Holmar är en underbar plats med ek och björkbackar och här längst ute på udden rullar havet in från alla håll. Ett fantastiskt sjöställe med avskilt och rogivande läge men med närhet till Norrtälje (15 min) och Stockholm (1 tim) samt flera permanentboende i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.