Mörjarvägen 234

Mörjarvägen 234


Norrtälje

Mörjarvägen 234



Norrtälje

Unikt sjöställe i avskilt läge

Längst in på vägen ligger detta fantastiska sjöställe på en äkta sjötomt om 6167 kvm varav 2250 är tomtmark med flera bryggor, klippor och stränder samt huvudbyggnad om 97 kvm bara ett fåtal meter från strandkanten.

Huset som delvis renoverats de senaste åren bjuder på två fina sovrum med härliga ytskikt i paneler och breda massiva golvplank samt strålande havsutsikt och utgång till altanen från master bedroom. Vardagsrum med tre stora fönster mot vattnet med utsikt som en vacker tavla, allrum med braskamin och kök i öppen plan med strålande sjöutsikt. Badrum med vattentoalett, dusch, handfat och tvättmaskin. Framför huset mot vattnet löper en stor altan under tak, bara några meter från bryggdäcket med matplats och stranden. Vid entrén finns en stor inglasad veranda att förlänga säsongen med. Bygglov finns färdigt för ett nytt 1,5 plans hus på tomten.

Den härliga soliga trädgårdstomten bjuder på stora böljande gräsytor, två fina sandstränder, tre bryggor varav en med segelbåtsdjup och fina uteplatser. På tomten finns även ett gästhus om ca 10 kvm med vacker utsikt samt komplementbyggnad om ca 30 kvm med nyrenoverat gästrum förråd och snickarbod. Tomten ligger helt ostört på en udde, utan grannar, längst in på återvändsväg. Från hela tomten har man en magnifik utsikt över Norrtäljeviken,

Unikt läge vid Norrtäljeviken med magnifik havsutsikt. Här seglar havsörnen och sälen simmar förbi utanför altanen. Egna bryggor varav en med segelbåtsdjup, egna sandstränder, klippor och altaner i olika nivåer där du kan njuta av säl, utter, häger, havsörn, solen och det glittrande havet i avskildhet. Björnö Holmar är en underbar plats med ek och björkbackar och här längst ute på udden rullar havet in från alla håll. Ett fantastiskt sjöställe med avskilt och rogivande läge men med närhet till Norrtälje (15 min) och Stockholm (1 tim) samt flera permanentboende i området.


Boarea/biarea
97/20 kvm
Driftkostnad
37 169 kr/år
Tomtarea
2 250 kvm
Totalareal
6 167 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-02

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mörjarvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Mörjarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.