Älvan 15 (tomt G)

Älvan 15 (tomt G)

Slutpris

3 000 000 kr


Stadsängarna— Sigtuna— Nyproduktion

Älvan 15 (tomt G)


Slutpris
3 000 000 kr

Stadsängarna— Sigtuna— Nyproduktion

Tomt i Sigtuna med generösa byggregler!

Nu finns en unik möjlighet att köpa en friköpt tomt med generösa byggregler i Sveriges mest hållbara stadsdel, Sigtuna stadsängar, bara en kort promenad från Sigtunas gamla och charmiga stadskärna.

Här kan du bygga ett modernt boende med utsikt över trädtopparna med närhet till natur, aktiviteter och den pittoreska småstadsidyllen i Sigtuna stad. Med andra ord har du äntligen chansen att bygga dsitt drömhus.

Det finns i detta premiärsläpp åtta stycken tomter i olika storlekar som kommer säljas till fast pris från 8 december.

Detaljplanen medger en BYA på 25 % av tomtens storlek. På denna tomt kan exempelvis ett tvåvåningshus med en BYA på 114 kvm byggas samt garage på 40 kvm BYA. Dessutom får sutterängplan inredas. Se även bifogad detaljplan.

Kostnader för anslutning till VA och el tillkommer, cirka kostnad 305 000 kr. Då stadsdelen bjuder på en mängd fantastiska och framförallt hållbara initiativ premieras även detta för köpare som installerar solceller med 20 000 kr.

Sigtuna Stadsängar är ett nybyggt område intill Sigtunas gamla stadskärna med promenadavstånd till Mälaren och stora vackra skogsområden precis runt knuten. Upplev naturen genom skidspår, motionsspår, svampskogar och snart en MTB-bana. Till hösten får Stadsängarna både matvarubutik (Lidl), delikatessavdelning (Percys), träningsanläggning (WE), tandläkare och vårdcentral. Redan idag finns apotek och restaurang.

Lagom till skolstarten HT-21 kommer både Internationella Engelska skolan och Raoul Wallenbergs förskola att stå färdiga. Från Sigtuna Stadsängar till Arlanda flygplats tar det ca 15 minuter med bil och stadsdelen erbjuder nära pendlingsavstånd till både Uppsala (ca 35 km) och Stockholm (ca 45 km).

Välkommen att boka in Dig på visning!


Tomtarea
619 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
SIGTUNA ÄLVAN 15
Såld
2020-12-17

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna tomt på Älvan 15 (tomt G) såldes av oss 2020-12-17. Se alla våra försäljningar i Sigtuna

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lina Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.