Tvillingbackarna 7a

Tvillingbackarna 7a

Slutpris

2 450 000 kr


Sigtuna - Tvillingbackarna— Sigtuna

Tvillingbackarna 7a


Slutpris
2 450 000 kr

Sigtuna - Tvillingbackarna— Sigtuna

Tvåa med stor och insynsskyddad balkong på Tvillingbackarna 7a

Välkommen till en mysig och fräsch tvårumslägenhet på Tvillingbackarna 7a med ett mycket bra läge i föreningen! Här möts du av en ljus och öppen bostad om 65 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har lägenheten fint ljusinsläpp, öppen planlösning och belägen på markplan med egen entré. 

Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som har ett mycket bra läge mot skogsdunge och vetter mot söder med sol hela dagen. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck vilket gör rummet ljust.
Sovrummet är rymligt och har en garderob samt en klädkammare.

Brf Tvillingen 2 är en välskött och trevlig förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller soprum, en trevlig välskött innergård, lekplats och parkering i carport och gästparkering. I månadsavgiften om 4163 kronor ingår värme, vatten, bredband, tv, renhållning och förråd.

Här i Sigtuna är det lätt att trivas, läget på Tvillingbackarna är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Hällsboskogen på bekvämt avstånd. Sjudargårdsbadet ligger en trevlig promenad bort och i området finns fina grönområden och busshållplats – perfekt för dig som älskar närhet till naturen! Till den mysiga stadskärnan i Sigtuna är det ca 10 minuters promenad.


Boarea
65 kvm
Avgift
4 163 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på tvillingbackarna såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på tvillingbackarna.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.