Tvillingbackarna 7a / Sigtuna - Tvillingbackarna / Sigtuna

Tvåa med stor och insynsskyddad balkong på Tvillingbackarna 7a

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
4 163 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på tvillingbackarna såldes av oss 2019-10-23. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på tvillingbackarna

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Tvillingbackarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mysig och fräsch tvårumslägenhet på Tvillingbackarna 7a med ett mycket bra läge i föreningen! Här möts du av en ljus och öppen bostad om 65 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har lägenheten fint ljusinsläpp, öppen planlösning och belägen på markplan med egen entré. 

Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som har ett mycket bra läge mot skogsdunge och vetter mot söder med sol hela dagen. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck vilket gör rummet ljust.
Sovrummet är rymligt och har en garderob samt en klädkammare.

Brf Tvillingen 2 är en välskött och trevlig förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller soprum, en trevlig välskött innergård, lekplats och parkering i carport och gästparkering. I månadsavgiften om 4163 kronor ingår värme, vatten, bredband, tv, renhållning och förråd.

Här i Sigtuna är det lätt att trivas, läget på Tvillingbackarna är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Hällsboskogen på bekvämt avstånd. Sjudargårdsbadet ligger en trevlig promenad bort och i området finns fina grönområden och busshållplats – perfekt för dig som älskar närhet till naturen! Till den mysiga stadskärnan i Sigtuna är det ca 10 minuters promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tvillingbackarna

Tvillingbackarna - Närhet till naturen.

Området

Tvillingbackarna ett lugnt och trivsamt område och består av bostadsrättslägenheter med närhet till skog och natur.

Fritid och närservice

Nedanför Tvillingbackarna finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplan, tennishall och mindre slalombacke med släplift samt närhet till elljusspår för motion. Närhet till lekparker samt till skog och natur med elbelyst motionsspår samt skidspår på vintern. Gångavstånd till Sjudargårdsbadet vid Mälaren. I Sigtuna stad, finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Från Tvillingbackarna går det bussar mot stadskärnan i Sigtuna och till Märsta. Vid Märsta pendeltågstation kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området, med den kan man åka direkt till Arlanda, Enköping och Bålsta.

Förskolor och skolor

Här har Du gångavstånd till Hällsbos förskolor och Sankt Pers skola (F-6). Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.