Kaprifolvägen 11 / Steningehöjden / Sigtuna

Välplanerat gavelhus i nyskick!

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
34 713 kr/år
Tomtarea
385 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Kaprifolvägen såldes av oss 2020-01-30. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden samt även på Kaprifolvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steningehöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett nybyggt och modernt hus i två plan med finplanerad tomt! Huset håller genomgående hög standard med ljusa färgsättningar och stora fönsterytor. Många smakfulla och smarta tillval - se frågelistan.

Huset som är byggt 2018 har ett mycket bra gavelläge på en återvändsgata. På tomten finns en stenlagd uppfart med plats för 3 bilar varav en i carport. Bakom carporten finns ett isolerat och varmbonat förråd. Stor träaltan om ca 85 kvm med högt staket ger bra insynsskydd. Det finns även thujahäck och staket runt tomten samt utebelysning.

Entréplanet består av hall, kök med köksö och matplats som har utgång till den stora altanen och öppen planlösning mot vardagsrum. Vidare finns badrum, tvättstuga med gott om förvaring samt ett sovrum.
Det övre planet rymmer tre sovrum, allrum, klädkammare och ett badrum. Om ett fjärde sovrum behövs går allrummet att göras om. Hela entréplan har en vattenburen golvvärme och det övre planet har radiatorer. Frånluftsvärmepump ger låga driftskostnader. Det är även 15 års befrielse från fastighetsskatten från byggåret.

Steningehöjden är ett nybyggt och mycket barnvänligt område mellan Sigtuna och Märsta med både skola och förskola runt knuten. Det är ett område med nybyggaranda där familjer umgås och barnen trivs och har många lekkamrater! Här har man naturen inpå knuten och till Steningebadet är det endast ca 15 minuters cykelfärd.

Gångavstånd till busshållsplats med buss mot både Sigtuna och Märsta. I Märsta går tåg mot både Uppsala och Stockholm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Steningehöjden

En ny trädgårdsstad mellan Sigtuna och Märsta.

Området

Steningehöjden är sedan 2009 en ny tätort i Sigtuna kommun. Beläget mellan Sigtuna i väst och Märsta i öst. I området kommer det, när det är fullt utbyggt, finnas ca 900 bostäder som är en blandning av villor, radhus och lägenheter. Här kan du som boende njuta av naturnära friluftsliv, utmärkt kommunikation och en härlig atmosfär. Området består av friliggande villor, radhus, kedjehus och flerbostadshus.

Fritid och närservice

Området har en egen sporthall. Hallen är specialanpassad för basket och gymnastik. Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf.

Kommunikationer

Bussarna till och från pendelstationen mot Stockholm går ofta och med närheten till Arlanda Flygplats når du resten av världen utan långa resetider.

Förskola och skolor

I området finns bland annat skola (F-åk 6) och förskolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.