Kaprifolvägen 50

Kaprifolvägen 50

Slutpris

5 300 000 kr


Steningehöjden— Sigtuna

Kaprifolvägen 50


Slutpris
5 300 000 kr

Steningehöjden— Sigtuna

Bo i barnvänliga Steningehöjden!

Välkommen till ett mycket trevligt hus på Kaprifolvägen i barnvänliga Steningehöjden!

Huset som är byggt år 2018 har en genomtänkt planlösning och fina materialval!
Entréplanet har bra sociala ytor i form av ett stort vardagsrum med matplats och de höga fönstren ger ett skönt ljusinsläpp Köket som är öppet mot vardagsrummet är i vinkel med bra arbetsytor. På entréplanet finns också hall, tvättstuga med groventré samt ett duschrum.
På det övre planet finns tre rymliga sovrum varav det ena har en utgång till en balkong. Balkongen har ett härligt solläge mot söder! Här finns också ett allrum som vid behov går att göra om till ett sovrum. Badrum med både dusch och badkar är praktiskt och man har även en klädkammare.

Uppvärmningssystemet är en frånluftsvärmepump som ger låga driftskostnader. På entréplanet har man vattenburen golvvärme och på det övre planet är det vattenburna radiatorer. Energiklass B ger extra rabatt på bolånet! Det är även 15 års befrielse från fastighetsskatten från byggåret 2018.

På uppfarten till huset finns plats för en bil och i garaget som har en fjärrstyrd port finns plats för en bil. Garaget är varmbonat!

På baksidan finns ett stort trädäck med sol på både morgonen och eftermiddagen. Där finns också ett mysigt växthus och plats för odlingar! Vid sidan av huset finns en gräsmatta och på framsidan har man en liten uteplats samt balkongen.

Steningehöjden är ett nybyggt och mycket barnvänligt område mellan Sigtuna och Märsta med både skola och förskola . Det är ett område med nybyggaranda där familjer umgås och barnen trivs och har många lekkamrater! Här har man naturen inpå knuten och till Steningebadet är det endast ca 15 minuters cykelfärd. Till Steninge Slottsby är det gång- och cykelavstånd och där finns butiker och restaurang.

Gångavstånd till busshållsplats med buss mot både Sigtuna och Märsta. I Märsta går tåg mot både Uppsala och Stockholm.

Välkommen på visning!


Boarea
147 kvm
Driftkostnad
44 419 kr/år
Tomtarea
335 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-04-12

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna kedjehus på Kaprifolvägen såldes av oss 2024-04-12. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden samt även på Kaprifolvägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.