Bergsgatan 36, 2 tr

Bergsgatan 36, 2 tr

Slutpris

4 250 000 kr


Kungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Bergsgatan 36, 2 tr


Slutpris
4 250 000 kr

Kungsholmen/Rådhuset— Stockholm

Vacker 2:a från 1800-talet!

Vacker 2:a från 1800-talet med högt i tak!

- Klassisk planlösning med två rum i fil och stora fönster
- Fantastisk förening med låg belåning och de stora renoveringarna bakom sig
- Grönskande innergård

I hjärtat av Kungsholmen, med Rådhuset och Kungsholmstorg runt knuten, finner ni denna vackra 1800-tals tvåa. Lägenheten bevarar många tidstypiska detaljer, har en underbar atmosfär och en klassisk planlösning med en oförstörd känsla. Den generösa takhöjden skapar en härlig rymd i hela bostaden. Rummen ligger i fil mot en tyst gata. Bostaden har en välkomnande hall med plats för avhängning och extra förvaringsutrymme i taket. Bostadens mittpunkt, vardagsrummet, är stort med gott om plats för både sällskapsmöblemang, matplats och arbetsplats. Köket har mycket goda förvaringslösningar med skåp ända upp i tak och stora arbetsytor att laga mat på. Sovrummet avskiljs med en praktisk skjutdörr i glas och rymmer en större säng. Badrummet är helkaklat utrustat med dusch, wc och handfat. Inre hallen är rymlig, perfekt att möblera för ytterligare förvaring. Lägenheten är välbevarad med flertalet detaljer från byggnadsåret, inklusive vackra trägolv, eleganta spegeldörrar, höga socklar, generös takhöjd samt vackra stuckaturer.

Lägenheten är belägen i ett vackert hus från 1880. Föreningen Brf Äpplet 4 äger fastigheten Äpplet 4 på Bergsgatan 36 och Scheelegatan 10. Föreningen består av 19 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt samt 5 lokaler med hyresrätt som ger föreningen goda intäkter. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen bildades 1984 och förvärvade fastigheten samma år. Föreningens medlemmar disponerar över en gemensam vacker innergård belagd med kullersten och trädäck med plats för sittgrupper. På vinden finns ett gemensamt mötesrum. Föreningens medlemmar har även tillgång till andra bekvämligheter såsom tvättstuga, återvinningsrum och cykelförråd/barnvagnsrum. På vinden finns ett rejält förråd tillhörande lägenheten.

Beläget centralt i staden är detta område känt för att kombinera stadspuls med charmiga omgivningar. Från porten har ni direkt närhet till grönområden, matbutiker, restauranger och kommunikationer. Rakt över gatan ligger Rådhusparken, omgiven av historiska byggnader, och erbjuder grönska och avkoppling. Längre upp finns Kronobergsparken, perfekt för promenader, och den inkluderar både hundrastgård och lekparker. På Kungsholmstorg finner ni inom någon minuts gångavstånd Ica, Systembolaget och apotek. Centralen med förbindelser till tåg och Arlanda express har ni på 15-minuters gångavstånd. Runt hörnet från porten finns tunnelbaneuppgången Rådhuset (blå linje), och flertalet innerstadsbussar stannar i närheten.

Ni är varmt välkomna på visning.


Boarea
39 kvm
Avgift
1 079 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-01

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bergsgatan såldes av oss 2024-02-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bergsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.