Bohusgatan 29 A, 4 tr

Bohusgatan 29 A, 4 tr

Slutpris

6 400 000 kr


Södermalm / Skanstull— Stockholm

Bohusgatan 29 A, 4 tr


Slutpris
6 400 000 kr

Södermalm / Skanstull— Stockholm

Balkong i bästa solläge - Centralt läge - Högt upp i huset

Välkommen till Bohusgatan 29 A - en fantastisk lägenhet som erbjuder en rad fördelar för dig som söker sitt drömhem. Denna trevliga lägenhet ligger högst upp i huset med balkong i bästa solläge. Genomgående ljusa och rymliga rum ger en känsla av rymd och komfort som genomsyrar varje hörn.

Här möts du av en rymlig hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor i tillhörande garderob. Stort och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som släpper in mycket ljus. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både stor soffgrupp och matplats. Härifrån når du även den underbara balkongen som ligger i bästa solläge. Fullutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor. Köksutrustningen är modern och stilren. Sovrummet rymmer dubbelsäng och har goda förvaringsmöjligheter i tillhörande garderob. Det andra rummet ligger i lugnt läge, här ryms säng och annan önskvärd inredning. Helkaklat badrum utrustat med badkar, handfat, wc och tvättmaskin.

Bohusgatan 29 A är belägen på ett av Södermalms mest centrala delar. Här finner du ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker inom bekvämt räckhåll. Dessutom är området rikt på grönområden och vackra promenadstråk, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturen och frisk luft. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter är detta läge idealiskt för dig som vill ha en bekväm och aktiv livsstil.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 156 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bohusgatan såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bohusgatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.