Grevgatan 51

Grevgatan 51

Slutpris

4 800 000 kr


Östermalm— Stockholm

Grevgatan 51


Slutpris
4 800 000 kr

Östermalm— Stockholm

Optimalt planerad tvåa på bästa adress!

- I hjärtat av Östermalm
- Välplanerad
- Stort sovrum
- Garage i huset
- Takterrass
- Innergård

På en av Östermalms mest attraktiva adresser finner ni denna optimala tvåa om 36 kvm. Bostaden är oerhört välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett praktiskt överhängande skåp i industriell stil som avskiljer köket. Tack vare det mycket vackra burspråket med fönsterpartier i äldre stil flödar det in ljus i bostaden. Alla lägenhetens fönster vetter mot ståtliga sekelskifteshus. Sovrummet är rymligt och har plats för en större säng samt en praktisk garderobsvägg med gott om förvaring. Badrummet är helkaklat och med plats för tvättmaskin.

Brf Kumlet 19 är en äkta och stabil förening som äger marken och bildades 1998. Grevgatan är uppkallad efter greve Per Brahe. Huset är ritat av arkitekt Arvid Bjerke och byggt 1939 i funktionalistisk stil. Föreningen upplåter 43 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenhet med hyresrätt (dold tillgång), två lagerlokaler och 16 garageplatser som hyrs ut. Föreningen har även en fantastisk takterrass med vy över Östermalms takåsar. Perfekt för middagar med nära och kära!

Området kan beskrivas som hjärtat av Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Karlaplan med dess utbud av service i form av Fältöversten samt flertalet restauranger och caféer i kvarteret gör stadsdelen levande! Tunnelbanestationen Karlaplan finns med två olika uppgångar inom gångavstånd. En kort promenad bort nås Strandvägen med Djurgården som granne samt Östermalmstorg och Stureplan. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i området och närheten till Djurgården. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn är Riche, Sturehof och Strandvägen 1. Men missa inte Brunos Korvbar eller Meno Male. Vid Östermalmstorg ligger den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
1 929 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-07-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Grevgatan såldes av oss 2021-07-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Grevgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.