Krukmakargatan 31 A, 2 tr

Krukmakargatan 31 A, 2 tr

Slutpris

6 670 000 kr


Södermalm— Stockholm

Krukmakargatan 31 A, 2 tr


Slutpris
6 670 000 kr

Södermalm— Stockholm

Genomgående och välplanerad - Möjlig 3:a - Fransk balkong mot innergården

Stig in i en klassisk bostad med moderna möjligheter. Denna 2,5:a som enkelt kan göras om till en 3:a bjuder in till bekvämt boende med tidstypiska detaljer och en genomgående charm.

När du kliver in möts du av generösa takhöjder och vackert fiskbensmönstrad parkett, vilket ger en känsla av rymd och elegans. Serveringsskåpet och de spröjsade fönstren är fina inslag som ger karaktär åt bostaden. Den franska balkongen från vardagsrummet bjuder in till avkoppling med utsikt över den grönskande innergården.

Här får du en flexibel planlösning som möjliggör för dig att skapa ditt drömhem.

Här bor du i lugnt skönt läge bara runt knuten från Söders stora utbud och livfulla kvarter. På bara några minuters promenad når du vackra Mariatorget och Hornsgatan med sitt generösa utbud av shopping och restauranger. Södermalm är strösslat med trevliga parker och den närmaste oasen är Tantolunden med fina små stugor och kolonilotter men också med motionsstråk och utegym. Under sommaren är Tanto strandbad den givna platsen för ett dopp. Skinnarviksberget med sin slående utsikt över Kungsholmen och Gamla stan ligger även det på behagligt avstånd. Här är den perfekta platsen för en pick-nick eller varför inte ta något att dricka i det lilla caféet? I närheten har du en uppsjö av förskolor och skolor att välja bland. På bara några minuters promenad når du Mariatorgets tunnelbanestation, bussar samt pendeltåg som tar dig dit du vill.


Boarea
70 kvm
Avgift
4 472 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Krukmakargatan såldes av oss 2024-03-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Krukmakargatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.