Kungsholms Strand 171, 6 tr

Kungsholms Strand 171, 6 tr

Slutpris

6 275 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Strand 171, 6 tr


Slutpris
6 275 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Högst upp i huset med magnifik kungsbalkong

Unik tvåa högst upp med stor kungsbalkong – sol från morgon till kväll.

- Nyrenoverat badrum
- Lågt belånad förening
- Braskamin
- Nya ytskikt

Välkommen till en av Kungsholmens finaste tvåor. Denna ljusa och trivsamma lägenhet på sjätte våningen har stora fönster och glasdörrar mot den grönskande gården. Kungsbalkongen går utmed lägenhetens båda sidor och bjuder på maximalt med solljus och vackra himmelsvyer. Här kan ni njuta av utomhusliv från morgonkaffet till kvällsapertifen – och blir det kyligt kan ni kura upp er framför braskaminen.

Balkongen i öster- och söderläge är helt unik i sitt slag – både genom sin storlek och genom att den södra delen ger känslan av att vistas bland trädkronorna. Men lägenheten bjuder också på lyxiga inslag som ett nyrenoverat badrum och en mysig kamin. Bostaden är genomgående renoverad samtidigt som den har kvar vackra attribut från byggåret – det skapar den ultimata mixen av original och nytt.

Via hallen kommer man in det rymliga köket som har full maskinell utrustning. I vackert läge intill fönstret har man den perfekta matplatsen för 4-6 gäster. Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning med köket vilket ger rummet luftighet och utmärkta möjligheter att socialisera. Här ryms såväl soffgrupp som arbetshörna men även en stämningsfull braskamin. Via de glasade dubbeldörrarna som leder ut till balkongen får rummet ett härligt ljusinsläpp.

Balkongen löper längs med bostadens östra och södra del och vetter mot den rofyllda och vackra innergården. Balkongen kan med fördel rymma både en loungedel och en odlingsdel för den som har gröna fingrar. På den södra delen ryms större matplats som bäddas in i grönska då ett vackert almträd har sin krona precis intill.

Sovrummet ligger i lugnt avsides läge med plats för dubbelsäng och har utmärkt förvaring i garderobsvägg. Även här finns glasade dubbeldörrar för direkt access till balkongen.

Badrummet är helrenoverat 2021 i samband med stambyte och har helkaklade ytor och badkar. Sobra materialval och genomtänkta detaljer.

Äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 33 bostadsrätter och en hyresrättslokal om 69 kvm. Lokalerna hyrs ut på markplan. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Juridisk person godkänns inte som köpare. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.

Eftertraktad adress med mysigt läge på Kungsholmen – här finns en strandpromenad direkt utanför porten. Fastigheten är belägen alldeles invid vackra Karlbergssjön med båtbryggor, kolonistugor och härliga promenad- och joggingstråk. I kvarteret finns omskrivna glassbaren Fryst och populära brasilianska restaurangen Boteco da Silvania. Området karakteriseras av sitt stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Ännu närmare finner ni Fridhemsplan med sitt stora utbud av mataffärer, shopping, restauranger och kommunikationer.

Denna lägenhet vill ni inte missa!

Varmt välkomna på visning söndag 29/5.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 834 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-05-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholms Strand såldes av oss 2022-05-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholms Strand.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Renzo Cardona Bedoya

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.