Finnsuddsvägen 30

Finnsuddsvägen 30

Slutpris

3 125 000 kr


Södra Rörvik— Väddö— Norrtälje

Finnsuddsvägen 30


Slutpris
3 125 000 kr

Södra Rörvik— Väddö— Norrtälje

Fritidsboende med det lilla extra

På en stor, plan solig och barnvänlig tomt om 2520 kvm med viss sjöglimt mot Rörviksviken, del i sjöbod och bara ca 150m till bad och båtplats, ligger detta fina fritidshus om ca 60 kvm med ett fint gästhus om ca 20 kvm samt uthus.

Huvudhuset har genomgående ljusa fräscha ytskikt, öppen planlösning mellan vardagsrummet och kök samt tre sovrum. Här finns också badrum med handfat, dusch och vattentoalett. Stor altan, delvis under tak, som sammanbinder huvudhuset och gästhuset samt med ett trevligt utekök under tak . Gästhuset bjuder på ett sovrum samt ett allrum. Man har installerat fiber, egen borrad brunn för året runt vatten samt nytt avlopp med sluten tank för WC.

Stor härligt öppen tomt med en gräsmatta som lockar till lek och spel.

Lugnt och uppvuxet område. I området finns fina promenadvägar och med ca 500m till SL-buss (vinkhållplats). Ca 5 km till Gåsvik där Edblads finns med butik och restaurang, Ca 10 km till Älmsta som erbjuder flera restauranger, välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral m.m.

Välkommen på visning!


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
19 000 kr/år
Tomtarea
2 520 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-06-05

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Finnsuddsvägen såldes av oss 2022-06-05. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Finnsuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.