Fjällvägen 7

Fjällvägen 7

Slutpris

3 650 000 kr


Trästa— Väddö— Norrtälje

Fjällvägen 7


Slutpris
3 650 000 kr

Trästa— Väddö— Norrtälje

Högt och insynsskyddat i toppskick

Välkommen till detta påkostade fritidshus om 100 kvm som renoverats och byggts till 2012 med högt, fritt och soligt läge nära vattnet på en vackert belägen naturtomt om 2 773 kvm.

Huset har efter renoveringen fått en generös planlösning med stora rum, stora glasytor, högt i tak och vackra påkostade materialval. Vardagsrummet har taket öppet till nock, vackert massivt ekgolv, stora glaspartier och utgång till altanen i sydväst. Tre bra sovrum samt ett sovloft med ljusa fräscha ytskikt och samma vackra trägolv. Det stora köket bjuder på inbyggda vitvaror och generösa arbetsytor samt matplats för åtta personer framför stora fönster och utgång till altanen i sydväst. Badrummet har kakel och klinkers samt dusch, handfat och vattentoalett. Från flera rum når man den stora härliga altanen i högt, soligt och insynsskyddat sydvästläge.

Längst in på återvändsgata ligger den högt belägna tomten med lättskött naturmark, en del vackra berg i dagen, en mindre plan gräsyta samt vackra prydnadsbuskar. Här finns två bra gästhus om 10 respektive 12 kvm samt ett uthus/förråd. Från tomten når man enkelt bad och båtplats med inskrivet servitut bara 140 m bort. Ca 100 m till SL-buss 637 mot Stockholm/Norrtälje.

Fjäll ligger vackert beläget vid vattnet straxt innan Trästa-bron och med närhet till Bergby camping med bad, restaurang, kiosk mm. Härifrån är det ca 6 km till sommaridyllen Grisslehamn med fiskaffärer, mataffärer, restauranger, tennis och padelbanor, seglarskola m.m. Det öppna havet och fina havsbad kan man nå via en mindre skogsväg ca 4 km bort.

Budgivning startar 2021-05-02

Välkommen på visning


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
14 000 kr/år
Tomtarea
2 773 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fjällvägen såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Fjällvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.