Grisslehamnsvägen 25 / Älmsta / Väddö / Norrtälje

Familjevilla nära skola, bad och buss

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
154/120 kvm
Driftkostnad
36 744 kr/år
Totalareal
2 513 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Grisslehamnsvägen såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Grisslehamnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älmsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga familjevilla om 154 kvm plus källare på stor fin trädgårdstomt om 2513 kvm i centralt läge vid Väddö kanal, nära skola, restauranger, affärer, buss m.m.

Huset som är uppfört 2001 har en praktisk planlösning med stora sociala ytor som kök, toalett, matsal och vardagsrum i entréplan och tre stora sovrum, allrum och badrum på övre plan. Här finns också ett källarplan innehållande garage, förråd, bastu och matkällare. Stor, härlig, altan i väster med perfekt solläge och utsikt över den stora fina tomten.

Tomten har stora plana gräsytor för lek och spel på den skyddade baksidan i väster med lummiga träd, vackra prydnadsbuskar och fina planteringar. Ordnad uppfart för fyra bilar och stensatt mur vid garageinfarten.

Optimalt läge i samhället med endast ett 30 tal meter till buss. Gym, skola, restauranger, bad och brygga inom ett par hundra meter och all service som Älmsta erbjuder med stor välsorterad ICA supermarket, apotek, frisör, vårdcentral, bank m.m. inom 1 km. Området bjuder dessutom på vackra promenadvägar och fantastisk natur längs kanalen och Roslagsleden som passerar nära huset.

Välkommen till Älmsta, välkommen till Grisslehamnsvägen 25!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Älmsta

Liten och trevlig tätort där Väddö kanal mynnar igenom orten.

Nöje

Väddö Gårdsmejeri som är ett populärt resmål ligger endast en kort resa med bil eller cykel från Älmsta. Här finns restaurang som serverar hamburgare med kött och cheddarost från den egna gården och grönsaker från närliggande leverantörer. Väddö Gårdsmejeri producerar även glass som levereras till livsmedelsbutiker runt om i Roslagen. Glassen går att köpa direkt på Bondens Glasskalas. Kröns trädgård är en plats som erbjuder shopping av allt möjligt som har med trädgården att göra. Här finns även en restaurang med goda recensioner samt en bokningsbar festlokal för speciella tillfällen. Mera centralt i Älmsta finns en bistro med god mat och mysigt café. En Bed & Breakfast är belägen centralt om man vill njuta lite extra eller får besök av nära och bekanta. Ytterligare två platser finns i Älmsta för uthyrning av sovplats.

Sport och fritid

Vikingahallen i Älmsta erbjuder massa aktiviteter och sport möjligheter. Här finns idrottshall och sportanläggningar med följande: tennisplaner, pingisbord, fotbollsplaner, omklädningsrum, beachvolleyboll, boulebanor, motion/skidspår, rink, festlokal, redskap etc. Friskis & Svettis är ett välkänt gym och har en anläggning i Älmsta.

Studier

Väddö folkhögskola ligger i Älmsta och här finns flertalet olika utbildningar tillgängligt. Ett internat finns där de studerande kan hyra ett rum under studierna. Elmsta skola är en plats för yngre elever mellan årskurserna F-6. Här finns även ett fritidshem som barnen kan spendera tid på efter skolan.

Kommunikationer

Att ta sig till Norrtälje innebär en resa om 30 minuter med bil och 40 minuter med buss. Älmsta busstation har flertalet bussar som går till destinationer runt om i närområdet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.