Grisslehamnsvägen 25

Grisslehamnsvägen 25

Slutpris

2 600 000 kr


Älmsta— Väddö— Norrtälje

Grisslehamnsvägen 25


Slutpris
2 600 000 kr

Älmsta— Väddö— Norrtälje

Familjevilla nära skola, bad och buss

Välkommen till denna rymliga familjevilla om 154 kvm plus källare på stor fin trädgårdstomt om 2513 kvm i centralt läge vid Väddö kanal, nära skola, restauranger, affärer, buss m.m.

Huset som är uppfört 2001 har en praktisk planlösning med stora sociala ytor som kök, toalett, matsal och vardagsrum i entréplan och tre stora sovrum, allrum och badrum på övre plan. Här finns också ett källarplan innehållande garage, förråd, bastu och matkällare. Stor, härlig, altan i väster med perfekt solläge och utsikt över den stora fina tomten.

Tomten har stora plana gräsytor för lek och spel på den skyddade baksidan i väster med lummiga träd, vackra prydnadsbuskar och fina planteringar. Ordnad uppfart för fyra bilar och stensatt mur vid garageinfarten.

Optimalt läge i samhället med endast ett 30 tal meter till buss. Gym, skola, restauranger, bad och brygga inom ett par hundra meter och all service som Älmsta erbjuder med stor välsorterad ICA supermarket, apotek, frisör, vårdcentral, bank m.m. inom 1 km. Området bjuder dessutom på vackra promenadvägar och fantastisk natur längs kanalen och Roslagsleden som passerar nära huset.

Välkommen till Älmsta, välkommen till Grisslehamnsvägen 25!


Boarea/biarea
154/120 kvm
Driftkostnad
36 744 kr/år
Tomtarea
2 513 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grisslehamnsvägen såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Grisslehamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.