Grisslehamnsvägen 164

Grisslehamnsvägen 164

Slutpris

2 600 000 kr


Edeby— Väddö— Norrtälje

Grisslehamnsvägen 164


Slutpris
2 600 000 kr

Edeby— Väddö— Norrtälje

Lantligt hus med anor från mitten av 1800-talet

Hemtrevligt hus i lantlig stil med anor från mitten av 1800-talet om 134+10 kvm. Boningshuset har en genuin känsla av lantlig idyll. Kliv in i den ljusa hallen, redan här kommer känslan från förr. Från hallen når man köket som är husets hjärta. Ett praktiskt lantkök, med vedspis, elektrisk spis, diskmaskin, kyl och frys samt kakel ovanför alla bänkytor. Köket har gott om utrymme för matplats, vilket gör köket till byggnadens självklara samlingspunkt. Stort vardagsrum med sin värmande kamin centralt placerad. Huset har totalt fyra sovrum varav tre av dom är på övervåningen. Huset har låga driftkostnader då man 2014 installerade en bergvärmepump. Fastigheten är ansluten till fiber via GlobalConnect (föredetta IP-Only).
På tomten finns en lada med goda förvaringsmöjligheter samt en jordkällare. Den plana tomten är på hela 4 460 kvm och här finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade.

I Edeby finns närhet till strandbad, vill man hyra båtplats finns möjlighet till det (kö kan finnas), busshållplats precis utanför tomten, cykelavstånd till havet och Nothamn som är en gammal fiskehamn. Närheten till Älmsta (5km) gör att du har allt du behöver inom cykelavstånd.

Väddö är en myllrande sommaridyll med många olika utflyktsmål såsom glasskalaset i Älmsta eller vad sägs om solterapi på Bergby gård, Älmsta med all tänkbar service och givetvis Grisslehamn med Albert Engströms hem där man flanerar runt mellan gästhamnen och hamnen med en glass i handen. Här finns lokalproducerade kravmärkta grönsaker, köttprodukter och givetvis färsk fisk i fiskehamnen och Eckerölinjen till Åland.

Läs gärna mer om Edeby på www.edeby-by.se

Välkommen till Väddö, välkommen till Edeby


Boarea/biarea
134/10 kvm
Driftkostnad
38 560 kr/år
Tomtarea
4 460 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Grisslehamnsvägen såldes av oss 2023-04-16. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Grisslehamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.