Norra Havsängen 18

Norra Havsängen 18

Slutpris

2 950 000 kr


Norra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Norra Havsängen 18


Slutpris
2 950 000 kr

Norra Havsängen— Väddö— Norrtälje

Insynsskyddat och soligt läge

Välkommen till detta högt belägna Nyrenoverade, vinterbonade fritidshus om 60 kvm med bastu och flera gästhus på en helt insynsskyddad tomt om 3 868 kvm ca 400m från bad, båtplats och sjöbod.

Huset som renoverat 2018 har genomgående ljusa, moderna ytskikt och en härlig rymd med taket öppet upp till nock i vardagsrum och kök. Här ryms två bra sovrum, toalett, vardagsrum/kök i öppen planlösning med en stor murad öppen spis mitt i rummet och utgång till den stora soliga altanen i insynsskyddat söderläge. På altanen finns ett lyxigt utekök och generösa ytor för soldyrkan. Huset är tilläggs isolerat och har vattentoalett samt ordnat avlopp för WC och BDT från 2018.

Den stora härliga tomten ligger högt och helt insynsskyddat i soligt söderläge. Här är det mestadels öppen kuperad naturtomt där man finner både blåbär, svamp och smultronställen, en del gräsmatta och några vackra och lättskötta prydnadsbuskar. På tomten finns även ett bastuhus om ca 15 kvm med bastu, dusch, tvättstuga och omklädningsrum. Inbjudande gästhus med vackra vyer från 2018 om ca 25 kvm med vardagsrum/kök, toalett utrymme med vattentoalett och sovrum. Därtill en uppfräschad friggebod om ca 10kvm samt ett garage om ca 25 kvm.

Från huset når man enkelt den fina sandstranden ca 400m från huset med släta klippor och långgrund sandstrand mot havet. Här finns också en skyddad båthamn där en båtplats hör till huset samt en sjöbod som också hör till fastigheten. Längs kusten går Roslagsleden, en vandringsled som tar dig längs kustens alla smultronställen ända upp till Grisslehamn. Ca 7 km till sommarstaden Älmsta med Välsorterad ICA supermarket, flera restauranger, trädgårdsbutik, möbelaffär och bygghandel.

Välkommen till Norra havsängen


Boarea
60 kvm
Driftkostnad
31 060 kr/år
Tomtarea
3 868 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norra Havsängen såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Norra Havsängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.