Ortalahöjden 53

Ortalahöjden 53

Slutpris

2 700 000 kr


Ortalalund— Väddö— Norrtälje

Ortalahöjden 53


Slutpris
2 700 000 kr

Ortalalund— Väddö— Norrtälje

Välskött och stilfullt fritidshus med egen bad-och båtplats!

Accepteras pris och ny visning!
En bit upp på Ortalahöjden finner du din egna oas, det är hit du åker när du vill vara för dig själva med vänner eller naturen. Med en vacker utsikt över en äng samt skog finner du lätt ro!

Som ett av dom sista husen i området, av 17, så erbjuds nu en unik chans att förvärva en fastighet med ypperligt läge om du söker avskildhet och insynsskydd. Med sol från morgon till kväll, skogen som granne samt gångavstånd till egen bad-och båtplats, då har du hittat hem!

Huset är välskött med generösa ytor, med två gedigna sovrum med vacker Josef Frank tapet, ljust och praktiskt kök, charmigt badrum med dusch och vattentoalett. Luftigt och socialt vardagsrum med både plats för soffgrupp och matplats, här kan man avnjuta en god middag eller en trevlig tillställning med gäster och låta ögonen vila på vacker natur eller tända en mysig brasa medans man avnjuter en trevlig stund. Stor och rejäl altan i rakt söder läge med fabulös utsikt över grönska! Praktisk gäststuga om ca 24m² med ett allrum och gedigen sovrum med plats för flera bäddar.

Tomten är i sitt egna slag och unik på så sätt att man har en fri vy över en vacker äng och skog, här får man se av den vilda floran Roslagen har att erbjuda så som älg, rådjur, harar och mer där till! Tomten är 2 867m² och är skogstomt med storgräsyta för lek och spel.


Avlopp -BDT-avlopp till slamavskiljare - (se PDF)
Vatten - Åretruntvatten från egen borrad brunn (65m)
Renoveringar: se frågelista som kommer inom kort



Via samfälligheten Norrtälje Ortala har man rätt att nyttja den fina badstranden som nås om ca 500 meter promenad via områdets vackra natur och fina grusväg. Vid Väddö kanal nås badstrand samt en båtplats där du lätt kan ta dig ut och fiska eller åka på turer till Grisslehamn eller Älmsta på bekväma håll. Kommunikation finns lättillgängligt via buss, bussen stannar precis vid vägen nedanför området. Resa till Älmsta busstation tar cirka 20 min, där kan du sedan åka till Norrtälje på ca 30 min. Från Norrtälje till Danderyds Sjukhus tar det ca 50 minuter. vid Väddö kanal samt en båtplats där du lätt kan ta dig ut och fiska eller åka på turer till Grisslehamn eller Älmsta på bekväma håll. Kommunikation finns lättillgängligt via buss, bussen stannar precis vid vägen nedanför området. Resa till Älmsta busstation tar cirka 20 min, där kan du sedan åka till Norrtälje på ca 30 min. Från Norrtälje till Danderyds Sjukhus tar det ca 50 minuter.


Ortala - med ca 5,6 km från Älmsta centrum når du natursköna Ortala som löper längs med vackra Väddö kanal. Närhet till trevliga vandrarstråk och omtyckta badet Bornan med fin badstrand, trevlig cykelväg intill Älmsta centrum.
Älmsta Centrum erbjuder en mycket omtyck och välsorterad ICA Supermarket, apotek och populära restaurangen Ankaret. Utanför Älmsta finner du omtalade Bondes Glasskalas och burgare med fina delikatesser.
Orterna Hallstavik, och Grisslehamn når du på ca 10-15 minuters bilfärd, flertalet aktiviteter för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populära utomhusbad i Hallstavik, omtycka Eckerö linjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn, närmaste busshållplats ligger vid vägen i början av området och tar dig vidare till Älmsta eller Hallstavik.
Distans:
- Älmsta ca 5,6 km
- Grisslehamn ca 13 km
- Hallstavik ca 14 km

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
18 589 kr/år
Tomtarea
2 867 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ortalahöjden såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Ortalahöjden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.