Simpnäsvägen 57 / Älmsta / Väddö / Norrtälje

Sjöglimt, bastu och nära golfbanan

Slutpris
2 810 000 kr
Boarea/biarea
91/20 kvm
Driftkostnad
16 058 kr/år
Tomtarea
1 088 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Simpnäsvägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Simpnäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älmsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 91 kvm med hög standard och vackra detaljer på en plan och fin trädgårdstomt om 1088 kvm med viss sjöglimt.

Huset har genomgående en härlig charm med många fina detaljer bevarade och vackra tapeter, gjutjärns kamin, vedspis m.m. Här finns även modern standard i badrum från 2005 med vattentoalett, dusch och handfat samt rejält bondkök som renoverat 2014 med vedspis, spis, kyl/frys, diskmaskin m.m. Två sovrum och sovloft erbjuder tillsammans 6 sovplatser i huset och vardagsrummet har stora fönster i söder samt utgång till altanen i söder med viss sjöglimt mot Väddö kanal.

Den fina tomten har stora plana gräsytor för lek och spel samt uppvuxen trädgård med stora fina syrener, pioner, fruktträd mm. Här finns också ett fint gästhus om ca 16 kvm samt ett uthus med bastu/relaxrum om ca 10 kvm.

Från tomten når man enkelt bär och svampskog, busshållplatsen bara 50 m bort och via en liten stig Väddö kanal där det finns brygga med möjlighet till båtplats och möjlighet att köpa in sig i en bastu vid vattnet. Ca 800 m till Väddö golfbana med restaurang, 1 km till centrala Älmsta med restauranger, ICA supermarket, skolor, vårdcentral, apotek, m.m. Längs med Väddö kanal finns fina promenadvägar som fortsätter över till havet där Sandvikens fina havsbad möter upp bara 4 km från huset.

Välkommen!!!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Älmsta

Liten och trevlig tätort där Väddö kanal mynnar igenom orten.

Nöje

Väddö Gårdsmejeri som är ett populärt resmål ligger endast en kort resa med bil eller cykel från Älmsta. Här finns restaurang som serverar hamburgare med kött och cheddarost från den egna gården och grönsaker från närliggande leverantörer. Väddö Gårdsmejeri producerar även glass som levereras till livsmedelsbutiker runt om i Roslagen. Glassen går att köpa direkt på Bondens Glasskalas. Kröns trädgård är en plats som erbjuder shopping av allt möjligt som har med trädgården att göra. Här finns även en restaurang med goda recensioner samt en bokningsbar festlokal för speciella tillfällen. Mera centralt i Älmsta finns en bistro med god mat och mysigt café. En Bed & Breakfast är belägen centralt om man vill njuta lite extra eller får besök av nära och bekanta. Ytterligare två platser finns i Älmsta för uthyrning av sovplats.

Sport och fritid

Vikingahallen i Älmsta erbjuder massa aktiviteter och sport möjligheter. Här finns idrottshall och sportanläggningar med följande: tennisplaner, pingisbord, fotbollsplaner, omklädningsrum, beachvolleyboll, boulebanor, motion/skidspår, rink, festlokal, redskap etc. Friskis & Svettis är ett välkänt gym och har en anläggning i Älmsta.

Studier

Väddö folkhögskola ligger i Älmsta och här finns flertalet olika utbildningar tillgängligt. Ett internat finns där de studerande kan hyra ett rum under studierna. Elmsta skola är en plats för yngre elever mellan årskurserna F-6. Här finns även ett fritidshem som barnen kan spendera tid på efter skolan.

Kommunikationer

Att ta sig till Norrtälje innebär en resa om 30 minuter med bil och 40 minuter med buss. Älmsta busstation har flertalet bussar som går till destinationer runt om i närområdet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.