Simpnäsvägen 57

Simpnäsvägen 57

Slutpris

2 810 000 kr


Älmsta— Väddö— Norrtälje

Simpnäsvägen 57


Slutpris
2 810 000 kr

Älmsta— Väddö— Norrtälje

Sjöglimt, bastu och nära golfbanan

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 91 kvm med hög standard och vackra detaljer på en plan och fin trädgårdstomt om 1088 kvm med viss sjöglimt.

Huset har genomgående en härlig charm med många fina detaljer bevarade och vackra tapeter, gjutjärns kamin, vedspis m.m. Här finns även modern standard i badrum från 2005 med vattentoalett, dusch och handfat samt rejält bondkök som renoverat 2014 med vedspis, spis, kyl/frys, diskmaskin m.m. Två sovrum och sovloft erbjuder tillsammans 6 sovplatser i huset och vardagsrummet har stora fönster i söder samt utgång till altanen i söder med viss sjöglimt mot Väddö kanal.

Den fina tomten har stora plana gräsytor för lek och spel samt uppvuxen trädgård med stora fina syrener, pioner, fruktträd mm. Här finns också ett fint gästhus om ca 16 kvm samt ett uthus med bastu/relaxrum om ca 10 kvm.

Från tomten når man enkelt bär och svampskog, busshållplatsen bara 50 m bort och via en liten stig Väddö kanal där det finns brygga med möjlighet till båtplats och möjlighet att köpa in sig i en bastu vid vattnet. Ca 800 m till Väddö golfbana med restaurang, 1 km till centrala Älmsta med restauranger, ICA supermarket, skolor, vårdcentral, apotek, m.m. Längs med Väddö kanal finns fina promenadvägar som fortsätter över till havet där Sandvikens fina havsbad möter upp bara 4 km från huset.

Välkommen!!!


Boarea/biarea
91/20 kvm
Driftkostnad
16 058 kr/år
Tomtarea
1 088 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-27

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Simpnäsvägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Väddö samt även på Simpnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.