Östra Ryttarvägen 14 / Östra Bällsta / Vallentuna

1-planshus - Totalrenoverat - Vattenburen golvvärme - Nära till allt

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
120,7/38,9 kvm
Driftkostnad
33 268 kr/år
Tomtarea
700 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Ryttarvägen såldes av oss 2020-11-13. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Östra Ryttarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Bällsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta smakfulla 1-plasnhus i det populära Bällsta. Bostaden är belägen med ett eftertraktat läge på återvändsgata fördelat på en boyta om ca 121 m² och 3-4 sovrum. Bällsta är en attraktiv del av Vallentuna och med microläget Östra Ryttarvägen 14 bor ni med närhet till mataffär, skolor, skogspromenader och kommunikationer genom Roslagsbanan, buss, bil eller cykel. Allt detta på max 1 kilometers avstånd.

Huset har en tilltalande planlösning fördelat på en social del och en privat. Här finns stora sällskapsytor där kök, vardagsrum och utgång till uteplats med bästa kvällssolsläge ligger på ett sätt som uppmuntrar till umgänge.

Vardagsrum är tilltaget med föredömliga inredningsmöjligheter och vackert ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Köket är modernt med stora arbetsbänkar och gott om förvaring.

I den privata delen finner ni två sovrum samt helkaklat badrum. Möjlighet finns att på ett enkelt sätt skapa ytterligare ett sovrum i en del av vardagsrummet. Vidare finns här en gäst-wc, tvättstuga och arbetsrum varifrån ni tar er till bostadens garage.

Fastigheten har under senaste året genomgått många kostsamma renoveringar och huset håller idag en standard som är i linje många nybyggda hus. Samtliga rum är försedda med vattenburen golvvärme, sänkta tak med infällda spotlights, genomgående nya golv i klinker och valnötsparkett, omdragen el med app-stryd belysning, genomgående omålade väggar m.m.

Varmt välkommen till detta attraktiva 1-planshus i toppskick.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.