Fiskebyvägen 41 / Fiskebyn / Vätö / Norrtälje

Stilrent renoverat sjöläge i populära Fiskebyn

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea/biarea
50/50 kvm
Driftkostnad
24 400 kr/år
Tomtarea
330 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fiskebyvägen såldes av oss 2020-04-08. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Fiskebyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fiskebyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med imponerande sjöläge endast 40 meter till havet och fantastisk sjöutsikt över vackra Björköfjärden, ligger detta moderna och vinterbonade fritidshus med åretruntvatten och vattentoalett, som genomgående renoverats år 2019. Husens totalyta om ca 100 kvm fördelas på tre sammanhängande byggnader, på en lättskött trädgårdstomt om 330 kvm, bara en timmes bilväg från Stockholm. Året-runt standard med pågående fiberbredbandsindragning som bekostas av samfälligheten. Huset ligger på Vätö med broförbindelse och toppläge i populära Fiskebyn som med sitt mycket välskötta område inbjuder till strandliv med lång tillgänglig strandremsa och badplats med badbrygga, härligt båtliv med stor hamnanläggning och rejäl gästbrygga, fotbollsplan samt vid havet stor bokningsbar bastu med badmöjlighet och duschar samt bokningsbart klubbhus vid havet med terrass.

Kök och vardagsrum i härligt öppen planlösning med strålande sjöutsikt och sammanlagt tre bra sovrum med möjlighet till 4-5 sovrum samt stort inglasat uterum och fria vindskyddade altanytor i härligt solläge om ca 60 kvm. Totalytan om ca 100 kvm under tak fördelas med ca 50 kvm i huvudhuset, ca 20 kvm i andra huset och resterande ca 30 kvm i det mellanliggande inglasade uterummet möblerat för större middagar. Gott om förvaringsmöjligheter med två större förråd/verktygsbodar.

Stilrent renoverat kök med diskmaskin, lättmöblerat vardagsrum med panoramavy över havet, braskamin, nytt helkaklat badrum med exklusiv inredning, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt stort sovrum som enkelt kan avdelas till två sovrum. Bra rumssamband med det väl tilltagna inglasade uterummet som bjuder på strålande sjöutsikt och leder dig vidare till de två andra sovrummen, verktygsboden och terrassen med härlig kvällssol. Även från det insynsskyddade soldäcket är det strålande sjöutsikt över Björköfjärden. Till huset hör en båt- och parkeringsplats.

Fiskebyn är ett unikt område där du inte saknar något. Här finns en fin gemensam bastu att boka med altan och egen strand. Stor båthamn med jolle/vattenskoter-brygga och separat gästbrygga, badstrand med badbrygga, samfällt WC-avlopp med reningsverk och åretrunt-vatten till alla fastigheter med vattentoaletter, pågående fiberbredband, fotbollsplan, klubbhus, samfälld sophämtning, parkeringsplatser och avsaltning för säkerställd vattentillgång samt plogning av vägar. Detta gör sammantaget att huset lämpar sig perfekt att nyttja året runt.

Här bor man i vacker skärgårdsnatur med fina stränder och härliga promenadstigar längs vattnet och i skogen. Perfekt för motionären. Läget i skärgården är också populärt för båtliv med närhet till ytterskärgården och flertalet sjökrogar. Läs mer på www.fiskebyn.se

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.