Tullgarnsgatan 21

Tullgarnsgatan 21

Slutpris

1 850 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Tullgarnsgatan 21


Slutpris
1 850 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Väl tilltagen 1:a med uteplats och mycket funktionell planlösning!

Söker du en större 1:a som ditt första boende, studentlägenhet eller som övernattningslägenhet? Här finns nu möjlighet att förvärva en mycket kvadratsmart bostad med rymlig uteplats med sydvästligt läge mot föreningens lugna innergård och badrum förberett för egen tvättmaskin. I Industristaden bor du med närhet till likväl natur och rekreation som till city eller Resecentrum för den som pendlar. Föreningens medlemmar har tillgång till en fin relaxavdelning med bastu samt gemensam stor tvättstuga.

Hallen erbjuder gott om klädförvaring i två garderober samt att det finns plats för hatthylla och skoställ. Till detta går det även att möblera med mindre möbel om så önskas. Köket nås direkt i anslutning till hallen och här har man valt en vit modern kökslucka i kombination med ett tidlöst mörkgrått kakel och praktiskt tålig bänkskiva i laminat. Som pricken över i sitter fina infällda spotlights över arbetsbänken och köket är även utrustat med rostfria vitvaror. I öppen planlösning finner man matplatsen som delas med soffhörnan och längre in i rummet sovrumsdelen med ytterligare förvaring i garderober samt en stor klädkammare. Klädkammaren kan tack vare sin generösa storlek möbler för den som önskar funktionen av ett ytterligare rum. Planlösningen möjliggör även att dela av rummet för att få ett separat sovrum. Badrummet är helkaklat och är inrett med vita möbler samt duschvägg i glas.

I det stadsnära läget i attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når ni härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket även ger denna lägenhet ett utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger på bekvämt avstånd. Med den nya bron över Fyrisån når ni Stadsparken och Studenternas IP på bara några få minuter. Här har ni också närhet till bl. a. Willys, apotek, gym, flertalet restauranger, frisörsalong samt Anna Petrus Park.

Med anledning av covid-19 håller vi enbart bokade visningar. Varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 318 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tullgarnsgatan såldes av oss 2021-03-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tullgarnsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.