Jumkilsgatan 7 D

Jumkilsgatan 7 D

Slutpris

3 895 000 kr


Luthagen— Uppsala

Jumkilsgatan 7 D


Slutpris
3 895 000 kr

Luthagen— Uppsala

3:a med balkong i historisk fastighet

Här finns nu möjlighet att köpa en lägenhet i bostadsföreningen Kapplasse som är belägen i en populär och lugn del av Luthagen. I en av Uppsalas vackraste bostadsbyggnader, som byggdes 1924, hittar ni denna unika 3:a med en balkong som vetter mot innergården. I den tidigare fabrikslokalen finns nu lägenheter som har blivit totalrenoverade, samtidigt som de typiska detaljerna från 1920-talet bevarats, såsom stora fönster med spröjs, djupa fönsternischer och högt i tak - upp till 2,85 meter! Det finns hiss från bottenvåningen och lägenheten är utrustad med allt som behövs för en modern och praktisk boendemiljö.

Bostadens hall erbjuder er gott om förvaring i både garderober och en stor separat klädkammare. I anslutning till hallen nås de två sovrummen och längre in hittar ni det fina köket med skåpinredning som verkligen nyttjar takhöjden för att maximera möjligheterna till förvaring av husgeråd och porslin. Det stora fönsterpartierna i dessa rum är verkligen en wow-faktor och drar direkt blickarna till sig och bidrar till en ytterst trivsam hemmiljö. Vidare in nås vardagsrummet med den vackra helglasade pardörren som leder er ut på balkongen som ger sköna extra kvadrat under sommaren. Badrummet har alla bekvämligheter som ni kan behöva så som dusch och egen tvättavdelning.

Detta boende är en del av ett kommunalt kulturmiljöområde, vilket innebär att den historiska charmen och den unika atmosfären har bevarats. De smala gatorna och den grönskande omgivningen runt huset ger en genuin känsla av förra seklets stadsmiljö. Dessutom är den gula huslängans fasad och fönster klassificerade som värdefull bebyggelse, vilket ger en extra touch av prestige och karaktär.

I det omtyckta området Luthagen har ni som invånare det bästa av båda världarna - området är känt för sin fridfullhet samtidigt som det ligger inom bekvämt avstånd till stadens puls och centrum. Det finns restauranger och livsmedelsbutiker i närheten och bra kommunikationer med både stadens bussar och regionbussar för dem som pendlar. Här finns även vackra promenadstråk längs Fyrisån, Stabbyskogen med sina gångvägar, upplysta motionsspår och grillplatser, samt flera parker i närheten. Närmast ligger Tegnérparken, som erbjuder möjligheter till picknick och socialt umgänge.

Varmt välkomna på visning för att uppleva denna fantastiska bostad på plats!


Boarea
77 kvm
Avgift
5 004 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-06-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Jumkilsgatan såldes av oss 2023-06-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Jumkilsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.