Bellmansgatan 140

Bellmansgatan 140

Slutpris

2 220 000 kr


Löten— Uppsala

Bellmansgatan 140


Slutpris
2 220 000 kr

Löten— Uppsala

Renoverad ljus 3:a med inglasad balkong!

Bo en halvtrappa upp med bra läge i området i Brf Bellman, långt bort från den trafikerade vägen och med inglasad ostörd balkong! Här har man renoverat med omsorg och valt fina material som vita målade väggar och ljust marmormönstrat kakel i båda våtutrymmena.

Planlösningen erbjuder en välkomnande rymlig hall som leder vidare in i lägenhetens övriga rum. Till höger från hallen sett är köket placerat och här möts man av ett inbjudande rum där man gärna lagar mat och bjuder in till långa middagar vid bordet i kökets vinkeldel invid fönstret. Köket är inrett med vita skåpluckor med infällda spotlights samt med detaljer i rostfritt som förhöjer känslan. Vardagsrummet hittar man rakt fram när man kliver in i lägenheten och här finns också utgången till balkongen som är inglasad och utrustad med motordriven markis. Balkongen kan nyttjas som ett extra rum större delen av året! Bostaden har två sovrum i bra storlekar och i det ena finns en härlig walk in closet för praktisk klädförvaring. Badrummen har en lyxig känsla med sina helkaklade väggar och det vackra grå klinkergolvet. I det större badrummet har man också valt ett designat badkar i rund form ihop med en takdusch samt att man har fällt in tvättmaskinen med dess förvaring i väggen för maximal golvyta i rummet. Förutom den egna tvättmaskinen har man även tillgång till föreningens gemensamma tvättstuga som ligger i nära anslutning till bostaden.

Här bor ni nära Heidenstamstorg där både ICA-butik, restaurang, frisör och bankomat finns. Kort cykelväg till nya Resecentrum och city. Här har du nära till idrottsanläggningar, E4:ans på- och avfart, vilket gör denna lägenhet alldeles utmärkt även för pendlaren.

Med anledning av covid-19 har vi endast bokade visningar, varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
4 132 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-12-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bellmansgatan såldes av oss 2020-12-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bellmansgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.