Fålhagsleden 2D

Fålhagsleden 2D

Slutpris

3 430 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Fålhagsleden 2D


Slutpris
3 430 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Fin 3,5:a i charmigt 30-talshus beläget i omtyckta Fålhagen!

Välkommen till denna fina 3,5:a som kan nyttjas som en 4:a om man väljer att använda matrummet som sovrum. Lägenheten, som är belägen i charmigt 30-talshus, karaktiseras av detaljer såsom generös takhöjd, gamla radiatorer, och fönsterbrädor i klassisk marmor. Genomgående ljust färgsatt boende med trägolv i alla rum.

Hallen är rymlig och har flertalet inbyggda garderober som ger gott om förvaring och i fil med hallen ligger lägenhetens matrum som leder vidare till vardagsrummet genom de vackra parskjutdörrarna. I vardagsrummet finns utgång till den klinkerbelagda balkongen och här kan man njuta av solens första strålar på morgonen. Köket är välplanerat och känns lantligt med den platsbyggda sittbänken under fönstret, perfekt för morgonkaffet! Två sovrum i bra storlekar varav det ena är försett med två dubbelgarderober. Badrummet är renoverat och har inretts med sobra klassiska val och här finns det även golvvärme samt vattenburen handdukshängare för ökad komfort samt tvättmaskin installerad för att underlätta i vardagen.

I HSB:s Brf Femman bor ni i en stabil förening med god ekonomi och välskötta byggnader där omfattande renoveringar har utförts. Föreningens fyra hus har egna innergårdar med tillhörande möbelgrupper och grillar till medlemmarnas förfogande.

Här bor ni nära resecentrum, Vaksala torg, livsmedelsaffärer, restauranger (både sushi och pizzeria runt husknuten), frisersalonger med mer. Ta en kort promenad till stadskärnan och dess utbud eller till de grönområden som finns i närheten såsom Vallbydungen, Bergsbrunnaparken och Frodeparken. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. Med ett perfekt och lugnt läge i Fålhagen, nära till det mesta har denna bostad mycket att erbjuda.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
3 971 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-03-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fålhagsleden såldes av oss 2021-03-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fålhagsleden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.