Gärdesvägen
Gärdesvägen
Katarina Wiksell, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Gärdesvägen




Sunnersta— Uppsala

Gärdesvägen


Förberedd försäljning

Sunnersta— Uppsala

Bostadsrättshus i populära Sunnersta!


Referensnummer
549 499
Boarea
90 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Katarina för mer information kring Gärdesvägen Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Sunnersta  i uppsala

Sunnersta

Sunnersta/Graneberg är en tätort som ligger ca 7 km söder om Uppsala. Området består till större delen av villor men även en del bostadsrätter och hyresrätter. Sunnersta är mest känt för dess närhet till Ekoln och den populära Sunnerstabacken.


01
Fördelar med området
Restauranger Skidspår Cykelstigar (mtb) Bussar Barnvänligt Badstrand Båtliv Cykelbanor Motionsspår Tryggt Sport och friluftsliv Parker/Grönområden

02
Service

I Sunnersta finns matbutik, pizzeria och restaurang vid Skarholmen.

Intill Sunnersta ligger Gottsunda centrum där all tänkbar service finns såsom 2 stora mataffärer, klädbutiker, ett mattorg m bl a fiskdisk, sushirestaurang och bageri. Vidare finner ni vårdcentral, BVC, Folktandvård, Systembolag, bibliotek, gym, simhall och öppen förskoleverksamhet.

I Ultuna, som ligger före infarten till Sunnersta, finns stora delar av SLU’s verksamhet, smådjursklinik, BVC, Vårdcentral och Friskis och Svettis.


03
Skola och barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, både med kommunala och fristående. De närmaste grundskolorna är Sunnerstaskolan (åk F-5), Internationella Engelska skolan (åk 4-9) samt Gottsundaskolan (åk 6-9).


04
Fritid och friluftsliv

Sunnersta har flera fina grönområden, bl a Vårdsätraskogen och Gottsundagipen med skidspår vintertid, kolonilotter, fotbollsplaner, mountainbikesleder och vackra promenadstigar. Här finner ni två badplatser, Lyssnaängens badplats, med kiosk sommartid, och Sunnerstabadet. Det finns även ett hundbad, Lerstabadet, med omgärdande stängsel. Längs med Vårdsätraviken, Ekoln och Fyrisån sträcker sig en naturskön strandpromenad som kan följas hela vägen in till stan.

Sunnerstaåsens fritidsområde erbjuder slalombacke med lift och tre nedfarter, kanot- och kajakuthyrning, vandringstigar, elljusspår med skidspår på vintern, ett rikt fågelliv, pulkabacke, café som är öppet vintertid, naturgym och lekplats. KFUM Alnäs Fritidsgård anordnar sommarläger för barn och ungdomar med bl a segelskola, tennis, fotboll, basket och höghöjdsbana.


05
Kommunikationer

Möjlighet till båtplatser finns vid Skarholmen där Uppsala Motorbåtssällskap, Uppsala Segelsällskap och Ekolns segelklubb håller till. Vid Fyrisåns utlopp finns ytterligare en båtklubb.

Flera stadsbussar går till och genom Sunnersta, dagtid ungefär var 10:e minut och kvällstid var 20:e minut. Via Dag Hammarskjölds väg finns en snabbcykelbana in till stan som underhålls väl även under vinterhalvåret. För den som vill ha en mer naturskön cykelväg in till stan finns möjlighet att cykla längs med Fyrisån.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Katarina!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.