Götgatan 24A

Götgatan 24A

Slutpris

5 190 000 kr


Luthagen— Uppsala

Götgatan 24A


Slutpris
5 190 000 kr

Luthagen— Uppsala

Mycket fin 4:a med två balkonger, öppen spis och möjlig uthyrningsdel!

Här finns nu möjlighet att förvärva en mycket fin gavel-4:a med möjlig uthyrningsdel, två balkonger (sydvästligt läge) och öppen spis! Uthyrningsdelen kan formas beroende på behov, antingen med ett sovrum eller två samt ett mindre badrum. Uthyrningsdelen har då även tillgång till egen balkong med bra solläge från ett av rummen.

Bostaden är i genomgående bra skick med målade väggar i sobra kulörer och ett välbevarat äldre trägolv som ger karaktär. Köket är välplanerat och vackert inrett med vita klassiska skåpluckor och en påkostad bänkskiva i svart granit. De stora rymliga bänkytorna gör det enkelt och roligt att vara i köket för den mat- eller bakintresserade och intill finns en matplats där gästerna kan ta plats till middagen. Efter middagen intas kanske kaffe i soffgruppen framför den öppna spisen eller under sommaren kanske på balkongen? De tre stora sovrummen är alla inredda med mjuka heltäckningsmattor som gör rummen inbjudande och alla får sitt eget lilla krypin. Det större badrummet har inbyggt badkar och det mindre badrummet har nyligen renoverats och fått en ny dusch installerad.

Föreningen erbjuder alla medlemmar tillgång till gemensam bastu, gillestuga för övernattning samt hobbyrum.

I Luthagen har ni som boende nära till det mesta som kan behövas! Med endast några minuters promenadavstånd nås ICA Luthagen Livs, en välsorterad livsmedelsbutik med generösa öppettider, känt för sina populära chark- och delikatessdiskar. Vidare på Sysslomansgatan startar ett stråk av välbesökta restauranger och caféer för alla olika tillfällen. För studenten ligger Ekonomikum nära och på ett bekvämt gångavstånd från bostaden nås många av Universitetets nationer. Det är goda kommunikationer längs Luthagsesplanaden med stadsbuss 5 som trafikerar bl. a. till Centralstationen, men även med regionbussarna till bl. a. Enköping och Västerås. Det populära området erbjuder dessutom mycket fina promenadstråk längs Fyrisån!

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
98 kvm
Avgift
5 497 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-23

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2022-02-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Götgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.