Hallkved Rickardsberg 457 / Funbo / Uppsala

Lantlig dröm med modern standard

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
91 kvm
Driftkostnad
26 689 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Hallkved Rickardsberg såldes av oss 2020-02-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hallkved Rickardsberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Funbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer ni om ett lantligt boende på behagligt pendelavstånd från Uppsala? Här erbjuds ett lugnt och fridfullt boende med utmärkta odlingsmöjligheter på stor tomt. För er som gillar att strosa runt i skogen, plocka svamp, bär och njuta av lugnet som naturen ger är detta drömmen!

Boningshuset, som kan passa den växande familjen, det pensionerade paret eller den som söker ett stadsnära sommarboende, uppfördes 2000, tillbyggdes 2010, och är en Tunastuga från anrika Annahus i Alunda. Med modern, öppen planlösning erbjuds goda sällskapsytor i kök och vardagsrum där gott om utrymme finns för att duka upp långbord för middagar med familj och vänner. Vidare finns fyra sovrum i varierande storlekar samt ett badrum med dusch. På husets baksida finns en stor uteplats i söderläge med utsikt mot vidsträckta åkrar. På fastigheten finns en äldre sommarstuga, jordkällare samt en rymlig redskapsbod. Fastigheten är ansluten till fiber.

Vid Funbo kyrka (ca 3 km) finns förskola, skola och busshållplats (linje 809). Med bil nås Uppsala och E4:ans påfart på ca 15 minuter. Uppsalas östra sida erbjuder bl.a fantastiska handelsmöjligheter i Boländerna. På sommarhalvåret kan ni ta Museijärnvägen, Lennakatten, från Marielunds station till Uppsala C. På promenadavstånd nås Funbosjön med badplats och möjlighet till båtplats. I Fjällnora friluftsområde finns kommunal badplats och vintertid plogas skridskobana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.