Hallkved Rickardsberg 457

Hallkved Rickardsberg 457

Slutpris

3 700 000 kr


Funbo— Uppsala

Hallkved Rickardsberg 457


Slutpris
3 700 000 kr

Funbo— Uppsala

Lantlig dröm med modern standard

Drömmer ni om ett lantligt boende på behagligt pendelavstånd från Uppsala? Här erbjuds ett lugnt och fridfullt boende med utmärkta odlingsmöjligheter på stor tomt. För er som gillar att strosa runt i skogen, plocka svamp, bär och njuta av lugnet som naturen ger är detta drömmen!

Boningshuset, som kan passa den växande familjen, det pensionerade paret eller den som söker ett stadsnära sommarboende, uppfördes 2000, tillbyggdes 2010, och är en Tunastuga från anrika Annahus i Alunda. Med modern, öppen planlösning erbjuds goda sällskapsytor i kök och vardagsrum där gott om utrymme finns för att duka upp långbord för middagar med familj och vänner. Vidare finns fyra sovrum i varierande storlekar samt ett badrum med dusch. På husets baksida finns en stor uteplats i söderläge med utsikt mot vidsträckta åkrar. På fastigheten finns en äldre sommarstuga, jordkällare samt en rymlig redskapsbod. Fastigheten är ansluten till fiber.

Vid Funbo kyrka (ca 3 km) finns förskola, skola och busshållplats (linje 809). Med bil nås Uppsala och E4:ans påfart på ca 15 minuter. Uppsalas östra sida erbjuder bl.a fantastiska handelsmöjligheter i Boländerna. På sommarhalvåret kan ni ta Museijärnvägen, Lennakatten, från Marielunds station till Uppsala C. På promenadavstånd nås Funbosjön med badplats och möjlighet till båtplats. I Fjällnora friluftsområde finns kommunal badplats och vintertid plogas skridskobana.


Boarea
91 kvm
Driftkostnad
26 689 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Hallkved Rickardsberg såldes av oss 2020-02-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Hallkved Rickardsberg.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.