Johannesbäcksgatan 95A

Johannesbäcksgatan 95A

Slutpris

1 800 000 kr


Salabacke— Uppsala

Johannesbäcksgatan 95A


Slutpris
1 800 000 kr

Salabacke— Uppsala

Karaktärsstark bostad med balkong i bästa läge!

Välkommen till ett av Uppsalas mest karaktärsstarka bostadshus och denna mycket välplanerade tvårumslägenhet!

Här erbjuds en mycket kvadratsmart bostad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en utmärkt sällskapsyta för dig som gärna bjuder över nära och kära! Bostaden har alla bekvämligheter som kan tänkas önskas, så som ett välutrustat kök i stilrent utförande med integrerad diskmaskin och kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin och inbyggd ugn och mikro för att frigöra mer bänkyta för dig som gärna slipar på dina kulinariska färdigheter. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med bl.a. infällda spotlights, golvvärme, handdukstork och dusch med vikbara duschväggar. Vidare finner ni ett sovrum som rymmer plats för större dubbelsäng samt leder ut på balkongen med sitt fria läge och vackra utsikt över Uppsala Slott. Här kan kvällssolen avnjutas!

I föreningen erbjuds även en nästa 200 m² stor takterrass!

På Johannesbäcksgatan 95A bor ni ett stenkast från Gränby Köpstad, vilket växter allt mer och mer! Här finns goda kommunikationer via stadsbussarna som smidigt tar er till och från Centrum, hit kan ni även ta er via de fina cykelvägarna. För bilpendlaren finns både påfarten till E4:an och till väg 288 när till hands. Närservice finner ni utöver Gränby Köpstad vid Årsta Centrum där det erbjuds bl.a. ICA-butik, apotek, frisör, vårdcentral, tandläkare och pizzeria.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
44 kvm
Avgift
2 785 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-08-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Johannesbäcksgatan såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Johannesbäcksgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.