Johannesbäcksgatan 36 A

Johannesbäcksgatan 36 A

Slutpris

1 825 000 kr


Salabacke— Uppsala

Johannesbäcksgatan 36 A


Slutpris
1 825 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerad 3:a med renoveringsbehov!

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a belägen på Johannesbäcksgatan 36 A i Salabacke! Lägenheten är belägen på våning 2 med fönster i två väderstreck och balkong mot innegården i ett västerläge. Här finner ni ett bekvämt boende i ett trevligt bostadsområde med närhet till både Centrum, Gränby, E4 samt stora grönområden. Denna lägenhet är en utmärkt möjlighet för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende. Låt kreativiteten flöda och skapa ett hem precis så som du alltid har drömt om.

Lägenheten fördelas på en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. I köket finns det utrymme för ett matbord som rymmer cirka fyra personer, beläget intill ett ljust fönsterparti. Vidare in i lägenheten öppnar sig det generösa vardagsrummet med plats för soffa och matbord. Härifrån nås balkongen som fungerar som ett extra rum under större delen av året. Lägenheten rymmer även två sovrum, båda i bra storlek. Badrummet är kaklat och inrett med badkar med dusch. Bostaden nyttjar två förråd (ett vinds- och ett matkällarförråd).

Bostadsrättsföreningen har en god ekonomi med låg belåningsgrad (1 715 kr/kvm enligt årsredovisning 2023), vilket ger trygghet för framtiden. I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten samt digital-TV. Du tecknar och bekostar själv avtal för hushållsel och bredband. Föreningens medlemmar har tillgång till tvättstuga med torkrum och mangel, cykelförråd, barnvagnsförråd och samlingslokal.

I närheten av bostaden ligger Brantingstorg där ni finner mataffär, apotek och Bageri Brantingstorg samt att ni hittar populära Leijon bageri på behagligt avstånd. I Salabacke finns ett generöst restaurangutbud med bl.a. Ragusa och Paesano. Det är ett utmärkt pendlarläge med närhet till E4:an, Tycho Hedens väg samt mycket täta busskommunikationer till stadens centrum. Dessutom kan ni ta cykeln in till stan på runt 10 minuter. Flertalet lugna parkmiljöer finns i närområdet, däribland uppskattade Källparken.

Välkommen att boka visning!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 764 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Johannesbäcksgatan såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Johannesbäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.