Karlsrogatan 28

Karlsrogatan 28

Slutpris

5 817 000 kr


Kungsgärdet/Kåbo— Uppsala

Karlsrogatan 28


Slutpris
5 817 000 kr

Kungsgärdet/Kåbo— Uppsala

Enplansvilla med källare i ett lugnt och fritt läge i Kungsgärdet!

I populära Kungsgärdet, i ett lugnt villaområde finns nu tillfälle att förvärva en välplanerad villa som genomgående håller en god standard och där såväl badrum och kök är renoverade. Denna villa bjuder stora öppna sällskapsytor genom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset har genomgående ljusa ytskikt och ekparkettgolv, två bra sovrum i entréplan (med möjlighet till ytterligare ett sovrum i entréplan), badrum och klädkammare. I källarplan finns möjlighet till två sovrum och här finns badrum/ tvättstuga, snickarrum, matkällare/förråd samt en egen ingång. På vinden finns gott om utrymme för ytterligare förvaring.

Förutom en mycket fin villa i ett attraktivt och lugnt läge bor ni här med en välplanerad trädgård med uteplats som rymmer flera sittgrupper, ett uterum (ombyggt garage), blomsterrabatter, buskar och träd. Trädgården vetter mot en allmänning med grönytor.

Mycket fint och attraktivt läge med flera förskolor samt skolor i närområdet. Stadsskogen med upplysta motionsspår finns inom ett par minuters promenadväg. Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
79/78 kvm
Driftkostnad
40 926 kr/år
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2016-05-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Karlsrogatan såldes av oss 2016-05-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Karlsrogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.