Kungsgatan 93 C

Kungsgatan 93 C

Slutpris

2 800 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsgatan 93 C


Slutpris
2 800 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Välplanerad 3:a med stor balkong i bästa solläge!

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga 3:a om 75,5 kvm med fönster i två väderstreck och med stor balkong i bästa solläge mot innergården! Bostaden är belägen med ett fritt läge på våning 5 och nås bekvämt med hiss från markplan. Hissen går även ned till källaren där bland annat garage och lägenhetsförråd finns. Bostaden erbjuder öppna sociala ytor och genomgående goda förvaringsmöjligheter i såväl hall som i respektive sovrum. Tack vare extra stora fönster finner ni ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Intill det mindre sovrummet finns en rymlig klädkammare med två stycken fönster.

Kungsängen är en förhållandevis ny men framförallt levande stadsdel med närhet till såväl stadens puls som till natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens popularitet. Här bor du framför allt ett stenkast från Central stationen men också med mataffär, restauranger, salonger och butiker strax utanför dörren. I närområdet finns även vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren går den klassiska räk-kryssningen ut på Mälaren. Efter en kort promenad når ni antingen stadskärnan eller Uppsalas vackra Stadspark och promenadstråk längs med Fyrisån. För den sportintresserad så bor du här granne med Studenternas idrottsplats och i området finns även flertalet utegym. För den som med bil kan du med fördel snabbt ta dig till E4:ans avfart som tar dig vidare mot Arlanda/Stockholm eller Gävle.

Välkommen på visning!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 687 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-06-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2024-06-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.