Lings Väg 60

Lings Väg 60

Slutpris

2 250 000 kr


Löten— Uppsala

Lings Väg 60


Slutpris
2 250 000 kr

Löten— Uppsala

Smakfull 3 rok med uteplats i naturnära läge

Äntligen finns möjlighet att förvärva en rymlig och välplanerad 3 rok med stor uteplats i omtyckta kvarteret Ling! Här erbjuds ett naturnära boende med fina stilrena ytskikt, ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck samt genomgående väl tilltagna rum. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum skapar en trevlig social samlingsplats och sommartid fungerar den stora uteplatsen som en förlängning av vardagsrummet. På uteplatsen kan du njuta av frukosten i morgonsolen eller testa på att driva upp din egen örtträdgård eller ett par tomatplantor. Kvällssolen avnjuts på bostadens framsida eller vid en av områdets många gemensamma uteplatser. Utöver de rymliga allmänna utrymmena erbjuder bostaden två väl tilltagna sovrum och ett våtutrymme med dusch och tvättmaskin. Förutom goda förvaringsmöjligheter i lägenheten med dubbla klädkammare och flertalet fristående garderober disponerar bostadsrättshavaren även ett externt förråd beläget i källarplan i ett av grannhusen. Strax utanför entrén finns även ett barnvagnsförråd.

Brf Ling är en populär förening med bekvämligheter såsom bastu, gym, övernattningslägenhet, snickerilokal och tvättstugor. I området finns flera fina och mycket uppskattade lekplatser samt två förskolor, Lingonblomman och Heidenstams öppna förskola. Närservice erbjuds vid Heidenstamstorg med bl.a. ICA-butik, apotek, vårdcentral och restaurang. Här finns ytterligare en förskola samt skola (Åk. F-9). Det är ett bekvämt avstånd till Gränby köpstad som bjuder på service och ett brett utbud av butiker. På ca 10 minuter med cykel nås city och centralstationen via fina cykelvägar. UL:s stadsbuss avgår med täta intervaller. Friluftsområdet Röbo ligger i närheten och erbjuder upplysta motionsspår samt fina promenadvägar till Gamla Uppsala högar.


Boarea
80 kvm
Avgift
5 259 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lings Väg såldes av oss 2023-06-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lings Väg.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.