Molngatan 21

Molngatan 21

Slutpris

2 125 000 kr


Gränby— Uppsala

Molngatan 21


Slutpris
2 125 000 kr

Gränby— Uppsala

Gavel 3:a med inglasad balkong!

Välkomna till denna fantastiska gavel 3,5:a belägen på våning 3, där ni kan njuta av en inglasad balkong i bästa solläget sydväst. Denna lägenhet är belägen i HSB Brf 47 Blixten, en ekonomiskt stabil förening som erbjuder närhet till både centrum och Gränby köpcentrum.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en ljus och välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen samt hatthylla. Hallen leder er vidare till ett rymligt kök som är omsorgsfullt utformat och utrustat med allt ni kan önska er, inklusive moderna apparater och en liten köksö. Här finns även plats för en trevlig matgrupp där ni kan avnjuta måltider tillsammans. Vardagsrummet, som ligger intill köket, erbjuder generösa ytor för en bekväm soffgrupp och personlig inredning. Från vardagsrummet kan ni enkelt nå den härliga inglasade balkongen som bjuder på avkoppling och soliga stunder i sydväst. I övrigt så erbjuder denna bostad 2 stycken sovrum i varierande storlekar. Det ena sovrummet har även en klädkammare i anslutning som med fördel går att använda som hemmakontor eller garderob. Badrummet är helkaklat samt så finns här även en gäst WC vilket gör denna bostad optimal för en familj.

Brf Blixten är en stabil förening med många gemensamhetsutrymmen som tvättstugor, övernattningslägenhet, samlingslokal, bastu, pingisrum och ett litet bibliotek. På föreningens lummiga innergårdar finns det också plats för avkoppling, fina grillplatser och lekplatser för de minsta.

I Gränby har ni närhet till det mesta. På gångavstånd finns expanderande Gränby Köpstad med all tänkbar service samt IFU Arena för både sport- och kulturevenemang. Bra kommunikationer med buss till centrum, alternativt knappa tio minuter med cykel. Här finns härliga grönområden, lekparker och 4H-gård på nära håll. För er som pendlar finns också E4:ans på-och avfart nära tillhands.


Boarea
82.5 kvm
Avgift
4 634 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Molngatan såldes av oss 2023-06-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Molngatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.