Norbyvägen 46 C / Sommarro / Uppsala

Familjevänligt boende med Stadsskogen inpå knuten och garanterad garageplats!

Slutpris
4 075 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
3 359 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norbyvägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Norbyvägen 46 C och populära Sommarro!

Få saker är så avkopplande som att komma hem till en bostad där ingenting behöver åtgärdas, här finner ni en lägenhet som det bara är att flytta in i! Det faktum att bostaden är så stor gör att ni inte behöver kompromissa när ni möblerar – här ges utrymme för det mesta. Lägenheten erbjuder en boyta om 90 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök med två badrum (varav ett badrum med ingång från master bedroom). Bostaden har genomgående parkettgolv, ljusa väggar, takhöjd om 2,60 cm samt vackra materialval så som HTH-kök, fönsternischer i marmor samt fönster från golv till tak i vardagsrummet.

De öppna ytorna gör att hemmet känns välkomnande och luftigt. Det stora vardagsrummet, som är öppet mot matplatsen är perfekt yta för sociala sammankomster med vänner och familj. När solen tittar fram (eftermiddag och kväll) kan du öppna dörren till den mysiga balkongen med generös plats för soffgrupp och odlingsmöjligheter. Som köpare garanteras ni en garageplats i föreningen (765 kr/månad)! För pendlaren så finns busshållplatsen direkt utanför med frekventa bussavgångar till tågstation.

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor ni centralt med cykelavstånd till stan, men har samtidigt naturen och grönskan tätt inpå i alla riktningar. Ta ett kliv utanför porten och njut av aktiviteter som den mysiga Stadsskogen erbjuder: både motionsspår, vandringsstigar och skidspår men även möjlighet till att plocka svamp samt att grilla på utflykten! Enkelt är det också att ta er vidare till Hågadalen och Nåstens naturreservat genom naturpassagen. Utöver de fina grönområdena bor ni nära en lekplats, ypperligt för de små. Den närmsta förskolan är Gluntens Montessori som även har skola i årskurserna F-6. Hågadalens skola F-6 ligger också i närheten liksom Bergaskolan F-6. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård m.m. Även närhet till den vackra Botaniska trädgården samt slottet med enbart en promenad eller kort cykeltur bort. I föreningen finns en restaurang "Bistro Hörnan" och inom promenadavstånd når ni "Mammas Meze", populära sushirestaurangen "Yukikos", pizzeria eller dumplings - perfekt när ni vill unna er en god matbit! För motionären finns ett gym, Mantra Sport, i föreningens byggnad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sommarro

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor man mycket centralt men har samtidigt natur och grönska tätt inpå sig i alla riktningar.

Kommunikation

Det är enkelt att resa kollektivt med stadsbussarna, linjerna 2, 7 och 12 trafikerar bl a busshållplatsen ”Sommarro”. För den cykelburne finns mycket fina cykelvägar som leder in till centrum.

Fritid och friluftsliv

I Sommarro bor ni nära till grönområden såsom Stadsskogen och Hågadalens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår och friluftsliv. Här finns även Ekebydalen nära inpå med kolonilotter, dammar och fin natur.

Service

Sommarro erbjuder några restauranger, bl a omtyckta Yukikos Sushi och ytterligare närservice finner ni vid Västertorg med matbutiker, vårdcentral, apotek, folktandvård, frisör, bibliotek och bank.

Skola och omsorg

En närliggande förskola är Gluntens montessori som även har skola i årskurserna F-6. Flertalet förskolor finns även i intilliggande Eriksberg. Hågadalens skola med (årskurs F-6) ligger också i närheten liksom Bergaskolan (årskurs F-6).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.