Norbyvägen 46 C

Norbyvägen 46 C

Slutpris

4 075 000 kr


Sommarro— Uppsala

Norbyvägen 46 C


Slutpris
4 075 000 kr

Sommarro— Uppsala

Familjevänligt boende med Stadsskogen inpå knuten och garanterad garageplats!

Välkommen till Norbyvägen 46 C och populära Sommarro!

Få saker är så avkopplande som att komma hem till en bostad där ingenting behöver åtgärdas, här finner ni en lägenhet som det bara är att flytta in i! Det faktum att bostaden är så stor gör att ni inte behöver kompromissa när ni möblerar – här ges utrymme för det mesta. Lägenheten erbjuder en boyta om 90 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök med två badrum (varav ett badrum med ingång från master bedroom). Bostaden har genomgående parkettgolv, ljusa väggar, takhöjd om 2,60 cm samt vackra materialval så som HTH-kök, fönsternischer i marmor samt fönster från golv till tak i vardagsrummet.

De öppna ytorna gör att hemmet känns välkomnande och luftigt. Det stora vardagsrummet, som är öppet mot matplatsen är perfekt yta för sociala sammankomster med vänner och familj. När solen tittar fram (eftermiddag och kväll) kan du öppna dörren till den mysiga balkongen med generös plats för soffgrupp och odlingsmöjligheter. Som köpare garanteras ni en garageplats i föreningen (765 kr/månad)! För pendlaren så finns busshållplatsen direkt utanför med frekventa bussavgångar till tågstation.

Sommarro är i mångt och mycket så idylliskt som namnet antyder. Det är ett lagom stort bostadsrättsområde i ett lätt kuperat område omgivet av äldre villabebyggelse. Här bor ni centralt med cykelavstånd till stan, men har samtidigt naturen och grönskan tätt inpå i alla riktningar. Ta ett kliv utanför porten och njut av aktiviteter som den mysiga Stadsskogen erbjuder: både motionsspår, vandringsstigar och skidspår men även möjlighet till att plocka svamp samt att grilla på utflykten! Enkelt är det också att ta er vidare till Hågadalen och Nåstens naturreservat genom naturpassagen. Utöver de fina grönområdena bor ni nära en lekplats, ypperligt för de små. Den närmsta förskolan är Gluntens Montessori som även har skola i årskurserna F-6. Hågadalens skola F-6 ligger också i närheten liksom Bergaskolan F-6. Vid Västertorg finns all tänkbar service med två livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, folktandvård m.m. Även närhet till den vackra Botaniska trädgården samt slottet med enbart en promenad eller kort cykeltur bort. I föreningen finns en restaurang "Bistro Hörnan" och inom promenadavstånd når ni "Mammas Meze", populära sushirestaurangen "Yukikos", pizzeria eller dumplings - perfekt när ni vill unna er en god matbit! För motionären finns ett gym, Mantra Sport, i föreningens byggnad.


Boarea
90 kvm
Avgift
3 359 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-09-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Norbyvägen såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.