Österängsgatan 22 A

Österängsgatan 22 A

Slutpris

2 335 000 kr


Fålhagen/Petterslund— Uppsala

Österängsgatan 22 A


Slutpris
2 335 000 kr

Fålhagen/Petterslund— Uppsala

Stor 3:a med gångavstånd till centrum

I Fålhagen/Petterslund bor ni med ett optimalt läge i denna stora 3:a om nästan 87 m² och med gångavstånd till centrum men också med närhet till service, skolor och kommunikationer.

I bostaden möts ni av en delvis möblerbar hall med avhängningsmöjligheter i bl a en praktisk klädkammare men också i 2 inbyggda garderober. Direkt till vänster i hallen finns ett trevligt badrum med fönster, badkar och tvättmaskin och till höger finns ett rymligt sovrum. Det stora vardagsrummet ligger rakt fram från hallen sett och här får plats både stor matgrupp samt att en stor soffgrupp kan placeras framför det stora fönstret, dessutom finns här många hängytor på de stora väggarna för den som gillar att pryda hemmet med bilder av olika slag. Köket, med plats för ca 4 personer vid matbordet och utgång till den härliga sydvästvända balkongen med helt fri utsikt och med sol stor del av dagen, ligger mellan badrummet och det andra stora sovrummet som enkelt går att göra om till två rum om behovet finns. Förråd finns om 4,7 kvm.

Brf Finn är en stabil förening med flera stora renoveringar bakom sig och en låg belåningsgrad. Dessutom har föreningen en mysig innergård med mycket grönska och en lekplats för barnen.

Fålhagen/Petterslund, beläget öster om stadskärnan, är ett populärt och mångsidigt område i Uppsala. Området präglas av en harmonisk mix av äldre bebyggelse, grönområden och servicepunkter, vilket lockar både familjer och unga. Fålhagen/Petterslund erbjuder utmärkta förbindelser till centrala Uppsala och andra delar av staden via bra kollektivtrafik, vilket underlättar för tåg- eller busspendlare och studenter som behöver ta sig till universitetet. Ni kommer att uppskatta närheten till grönområden och parker, där man kan njuta av avkopplande promenader. För barnfamiljer finns det flera lekplatser och idrottsanläggningar. I området finns även några grundläggande servicefaciliteter, såsom skolor, förskolor och mindre livsmedelsbutiker. För ett större utbud av shopping och restauranger kan man enkelt ta sig till centrala Uppsala där det mesta går att finna. Läget här är även mycket praktiskt för bilpendlaren då det inte alls tar lång stund att färdas till E4:an.

Välkomna att boka er på visning!


Boarea
86.6 kvm
Avgift
4 676 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Österängsgatan såldes av oss 2024-03-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Österängsgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.