Petterslundsgatan 23 D

Petterslundsgatan 23 D

Slutpris

2 650 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 23 D


Slutpris
2 650 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Gavel 3:a i populära Fålhagen med fönster i två väderstreck!

Varmt välkommen till denna gavel 3:a på Petterslundsgatan 23 D i Fålhagen! Lägenheten, som ligger en trappa upp i huset får ett naturligt och varmt ljus tack vare fönster från två väderstreck. Lägenhetens balkong nås från ena sovrummet och ligger mot föreningens innergård och lekplats. Föreningen är mycket omtyckt med sin låga belåning och avgifter samt lugna läge. Det är långt mellan husen vilket skänker solljus till både lägenheten samt innegårdarna. I föreningen finns det gott om parkeringsplatser (66 st) samt gott om boendeparkering på närliggande gator.

Bostaden har en stor generös hall med mycket förvaring. Vidare finns ett modernt kök från 2012 där ni finner en inbjudande matplats invid fönster. Från köket tar ni er till det rymliga vardagsrummet där både soffa och matbord smidigt samsas. Vidare finns två sovrum, det större har utgång till den trevliga balkongen som vetter mot föreningens innergård– en perfekt plats att börja eller avsluta dagen under varmare delen av året. En klädkammare har omvandlats till en inspirerande arbetsplats, och det helkaklade badrummet är utrustat med ett avkopplande badkar samt toppmatad tvättmaskin för att underlätta vardagssysslorna.

Här bor ni med ett centralt läge med närhet till resecentrum, restauranger, matbutiker och stadskärnan. Trevliga promenadmöjligheter i Fålhagen och intilliggande parker. I närheten finner ni även förskola och skola.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
75.7 kvm
Avgift
3 986 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2024-03-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.