Portalgatan 88

Portalgatan 88

Slutpris

3 000 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 88


Slutpris
3 000 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Charmig 3a med stor uteplats och balkong!

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 3a om 76 kvm med en insynsskyddad uteplats om ca 32 kvm samt en stor balkong som är delvis inglasad. Bostaden finner ni i det omtyckta och centralt belägna Kapellgärdet.

Bostadens välplanerade kvadratmeter erbjuder en öppen planlösning där både vardagsrum, hall och kök kopplas samman. Köket är inrett i modern stil med vita släta skåpluckor samt finns här all maskinell utrustning som ni kan tänkas behöva. I anslutning till köket finns det plats för ett matbord för ca 6 personer samt så är det härifrån ni når bostadens balkong. I vardagsrummet möblerar ni lätt med en större soffgrupp samt övrigt möblemang om så önskas. Bostaden erbjuder även en stor och insynsskyddad uteplats om hela 32 kvm där delar av den är under tak vilket gör det möjligt att ta familjemiddagen ute även på mindre soliga dagar. Övrigt så disponerar lägenheten två stycken sovrum i varierande storlek där det ena har en väl tilltagen walk in closet med mycket förvaring. I det helkaklade badrummet finns både dusch, tvätt och torkmöjligheter samt så är det utrustat med både bänkyta och elburen golvvärme.

Kapellgärdet är ett populärt område bara ett stenkast från resecentrum och med gångavstånd till centrum med all dess bekvämlighet. Perfekt område för dig som pendlar eller jobbar centralt. Pendlar du med bil finns nära påfart till E4:an. Vill du motionera finns det flera träningsanläggningar i närheten samt Röbo där du kan öva på löpstegen. Tillgång till närbutik finns bara några meter från lägenheten och inom promenadavstånd finns bland annat affärshuset Kvarnen med tillgång till god service, Vaksala torg och UKK.

Varmt välkommen att boka er på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
3 695 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-12-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2022-12-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.