Ringgatan 4 B / Luthagen/Fyrisvall / Uppsala

4:a högt upp i huset i fritt läge!

Slutpris
3 940 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
4 991 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-10-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2020-10-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen/Fyrisvall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ringgatan 4 B och brf Fyrisäng!

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga fyrrumslägenhet (ursprungligen en 3:a), belägen i ett lugnt läge med Fyrisån som granne! Här finner ni det bästa av två världar - närhet till centrum med all tänkbar service, men samtidigt gott om parker och promenadstråk på bekvämt avstånd.

Med hiss från markplan når ni denna bostad på våning 5. Lägenhetens 89 kvadratmeter fördelar sig på hall med plats för avhängning, ett modernt kök med plats för större matbord och skåpförvaring. Invid köket ligger det rymliga vardagsrummet med utgång till inglasad balkong. Från balkongen kan ni blicka ut över Fyrisåns vatten och njuta av förmiddagssolen. Inglasning ger ett härligt balkongliv från tidig vår till sen höst där allt väder blir "sitta-ute-väder". Två sovrum i bra storlek erbjuds, båda med förvaring i garderober. I det helkaklade badrummet finns dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsyta. En extra rumsyta innanför hallen kan användas som ett separat rum - ytan lämpar sig perfekt som arbetsrum, eller som ett mindre sovrum! Lägenheten disponerar ett förråd i källarplanet.

I föreningen finns parkeringsplatser/garage/carport, tvättstuga, cykelförråd, cykelbod, grill, lekplats och möjlighet till flaggning vid födelsedagar el liknande. Det finns även tillgång till volleybollplan

I Luthagen bor du i ett av Uppsalas populäraste områden. En av Linnés stigar, ett väldigt trevligt promenadstråk, går här längs med Fyrisån och gillar du motion, finns Fyrishov som erbjuder simhall, äventyrsbad, gym, m.m.) endast ett par hundra meter från bostaden, liksom även Sverker- och Fyrisskolan och förskola på Ringgatan 6.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Luthagen

Norra Luthagen är en stadsdel nordväst om Uppsala. Området uppskattas för dess lugn men samtidigt finns stadskärnans puls nära tillhands.

Kommunikation

Bra kommunikationer till centrum via buss som går genom Luthagen/Stabby. Till det stora shoppingcentret Gränbystaden kommer du med buss som går vidare till Boländerna och IKEA. För den som pendlar med bil ligger Bärbyleden angränsande som tar dig till E4:ans påfart.

Fritid och friluftsliv

Norra Luthagen är ett område med närhet till ett flertal parker, bland annat Tegnérparken, Vindhemsparken samt Gjuteriparken. En närhet till Fyrisån ger en känsla av Uppsalas charm. I Vasaparken i Luthagen finner du Biotopia, ett biologiskt museum som passar perfekt för stora som små! I parken finns även perfekta lekplatsen för de yngre likväl som plats att ha picknick under sommarmånaderna.

Service

I närområdet finner du ett flertal matbutiker samt även restauranger, caféer, apotek. Det finns även ett flertal gym för den aktiva. I Norra Luthagen bor du nära Uppsalas stadskärna med all service du kan tänka dig.

Skola och barnomsorg

Här finns Tiundaskolan som byggdes om och öppnades på nytt under 2018 med förskola upp till årskurs 9. Andra förskolor som finns är bl.a. Luthagens förskola, Brunes förskola samt Plantans förskola. Från förskola upp till gymnasieskola finns det något för alla åldrar. Grundskolor som finns är bland annat Sverkerskolan (F-6) och Eriksskolan (F-3). Gymnasieskolorna Fyrisskolan och Katedralskolan ligger även belägna i Luthagen. Ekonomikum, en av Uppsala universitets största institutionsbyggnader ligger även här, där universitetets ekonomiska ämnen, informatik och media samt kulturgeografi finns samlat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.